Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

BRIO Smart Tech Action Tunnel Deluxe togsett - 91 deler - 33977

De klassiske lekene fra BRIO - togbaner, Builder byggesett og treleker

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

BRIO har i generasjoner laget kvalitetsleker for de minste barna som er trygge å leke med, og som stimulerer sansene. Fra BRIO har vi flere typer babyleker som putteboks,trekkeleke,bankebrett,lær-å-gå-vogn,stableleke,klosser,rangler og annet. Lekene er klassiske og i tre av ypperste kvalitet som holder seg i mange år. Leker til baby er spesielt tilpasset barnets medfødte nysgjerrighet og behov for å utforske verden rundt seg.

BRIO BUILDER er en morsom byggeserie der barna lærer seg å sette sammen kule konstruksjoner ved hjelp av tremateriale. BRIO har treleker av høy kvalitet, og fine byggesett som utfordrer kreativiteten for barn. BRIO har levert kvalitetsleker i generasjoner, og de klassiske lekene holder seg år etter år. Se vårt utvalg av treklosser, byggesett og babyleker fra den kjente merkevaren. Med sitt rene og enkle designspråk bidrar BRIO leker til å stimulere og åpne opp et helt univers av fornøyelser hvor den eneste begrensningen er fantasien. Dette er den filosofien om lek som det kjente merket baserer alle sine produkter på.

Vår lavpris: 2 347,-
På lager
SKU
04218-10
   

Hopp om bord med togsettet fra BRIO Smart Tech Sound Action, med 91 deler med jernbanemoro. Reis rundt i dette store jernbanesettet med tog, buss, lastebil og utforsk alle områdene som BRIO World har å tilby. Fra den fredelige landsbygda til den actionfylte heis- og lastestasjonen. Ta togbaneturen til fantastiske nyere høyder med Smart Tech Sound Record & Play Engine. Ta opp din egen lyd som du vil at togene skal lage ved å trykke på den røde knappen på toget. Når togene kjører gjennom tunnelene eller stasjonen vil toget reagere med å gi lyd fra seg, samt lys. Bruk fantasien og bestem selv hvor du vil at lydene skal være. Koble det batteridrevne toget til Smart Tech Sound appen og bestem hvilke bevegelser, lyder og lys den skal ha mens den kjører rundt i sporene.  

Inneholder:

  • 91 Deler
  • 1 Smart Tech Sound Record & Play tog
  • Tunneler
  • Stasjoner
  • Lastebil
  • Buss

Detaljer:

  • Antall deler: 91
  • Batteribehov: 2 AAA-batterier (ikke inkludert)
  • Mål: 152.40 x 104.10 cm
  • Alder: fra 3 år

I BRIO World er det ingen grenser eller begrensninger – bare uendelig mange muligheter. Vær hvem du vil hvor du vil i BRIO World. Bygg, bygg på nytt, finn på og inviter. Alle seks temaene i BRIO World er knyttet sammen i et lekent, interaktivt system, slik at du kan kjøre, løpe eller fly mellom dem hvis du vil. Velkommen til eventyret!

Produktdetaljer
Modell33977
EAN7312350339772
MerkeBRIO
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.