Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO Tunnel med kran 2-i-1 - 33889

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Vår lavpris: 385,-
På lager
SKU
06182-30
   

En skattekiste full av lekre funksjoner og designideer - det er noe nytt å oppdage i hvert hjørne av den store gullgruven med en lydtunnel.

I tillegg til tunnelbanene på flere plan og den majestetiske kranen på toppen, finner du morsomme lyder og spennende spesialeffekter i BRIO Tunnel med kran 2 i 1. Og kanskje du finner gull!

  • Antall deler: 7
  • Mål: 45 x 24,1 x 27 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell33889
EAN7312350338898
MerkeBRIO
Alder2, 3, 4

Se bestselgerne!

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.