Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

BRIO World Damplokomotiv togsett 36017 - lekesett med togskinner, batteridrevet lokomotiv med dampeffekter og lys

De klassiske lekene fra BRIO - togbaner, Builder byggesett og treleker

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

BRIO har i generasjoner laget kvalitetsleker for de minste barna som er trygge å leke med, og som stimulerer sansene. Fra BRIO har vi flere typer babyleker som putteboks,trekkeleke,bankebrett,lær-å-gå-vogn,stableleke,klosser,rangler og annet. Lekene er klassiske og i tre av ypperste kvalitet som holder seg i mange år. Leker til baby er spesielt tilpasset barnets medfødte nysgjerrighet og behov for å utforske verden rundt seg.

BRIO BUILDER er en morsom byggeserie der barna lærer seg å sette sammen kule konstruksjoner ved hjelp av tremateriale. BRIO har treleker av høy kvalitet, og fine byggesett som utfordrer kreativiteten for barn. BRIO har levert kvalitetsleker i generasjoner, og de klassiske lekene holder seg år etter år. Se vårt utvalg av treklosser, byggesett og babyleker fra den kjente merkevaren. Med sitt rene og enkle designspråk bidrar BRIO leker til å stimulere og åpne opp et helt univers av fornøyelser hvor den eneste begrensningen er fantasien. Dette er den filosofien om lek som det kjente merket baserer alle sine produkter på.

Vår lavpris: 594,-
På lager
SKU
08227-2
   

Dette damptoget fra Brio World 36017 er et stilig batteridrevet lokomotiv med det lille ekstra. Det produserer nemlig trygg damp mens det tøffer av gårde!

På denne stilige togbanen formet som et 8-tall kan du plassere ditt nye damplokomotiv og kjøre av sted. Fyll på vann med påfyll-delen som er plassert i vogna, og trykk på den røde fremover-knappen på lokomotivet for å sette i gang. Start den eventyrlige reisen og se frontlyktene på det røde toget slå seg på og dampen som stiger fra skorsteinen. 

Når toget er i bevegelse, kommer det trygg og sikker damp ut av skorsteinen. Når det er tomt for vann er det bare å fylle på igjen. Togsettet er realistisk og akkurat som i virkeligheten, slik at barna kan forstå og lære om omgivelsene på en morsom måte samtidig som de utvikler finmotorikken. Settet passer til barn fra 3-årsalderen og oppover, og BRIO World 36017 er et flott togsett som fungerer alene eller som et tillegg til eksisterende togsettleker. Laget etter BRIO-standeren ved hjelp av høykvalitets plast og FSC-sertifisert europeisk bøketre.

Inneholder:

 • 1 damplokomotiv
 • 1 vogn
 • 1 vanntank
 • 1 fjelltunnel
 • 2 trær
 • 1 skilt
 • 17 skinnedeler

Detaljer:

 • Mål: ca. 102 x 48 cm
 • Materiale: tre og plast
 • Batteribehov: 2 x AAA (ikke inkludert)
 • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell36017
EAN7312350360172
MerkeBRIO
36017 damplokomotiv med vannbeholder 36017 damplokomotiv med vannbeholder

Steg 1

Du finner vannpåfylleren bak på vognen av damplokomotivet.

36017 brio lokomotiv med vanntank til damp 36017 brio lokomotiv med vanntank til damp

Steg 2

Klem på beholderen, dypp tuten i vann og løsne grepet forsiktig for å fylle den opp med vann.

36017 brio world tog med påfyllbar vanntank til ekte damp 36017 brio world tog med påfyllbar vanntank til ekte damp

Steg 3

Overfør så vannet fra beholderen til toget ved å klemme på beholderen i åpningen på toget.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.