Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bruder Cat Mini gravemaskin - 02456

Bruder biler og kjøretøy

Made in Germany. I nesten ett hundre år har Bruder produsert biler og kjøretøy av høy kvalitet - med utgangspunkt, detaljer og design fra de ekte, store kjøretøyene. Hos Bruder finner du traktorer, lastebiler, gravemaskiner, kranbiler, søppelbiler, alle med utgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, kjøretøyene som får jobben gjort. Bruder biler, kjøretøy, anleggsmaskiner, traktorer og utrykningskjøretøy er robuste, de tåler en trøkk, og kan brukes både innendørs og utendørs.

Når kvalitet og sikkerhet er viktigst, da velger du Bruder til dine barn.

Vår lavpris: 337,-
På lager
SKU
18290
   

CAT mini-gravemaskin er egentlig ikke mini, den er stor i sin klasse. Takket være kompakte dimensjoner og utforming høres den hjemme i smalt terreng. Gravemaskinarmen som kan svinges til siden gjør den til et uunnværlig verktøy for landskapsarbeid. 

Motorrommet på Bruder Cat Mini gravemaskin bak kan åpnes, gravemaskinkroppen kan roteres 360 grader, og gravearmen kan svingens 180 grader, akkurat som på den ekte gravemaskinen. 

  • Maskinen kan dreie 360 grader.
  • Avtagbar skuff og justerbart skjæreblad.
  • Fullfunksjon gravearm

Inneholder:

  • Bruder Cat Mini gravemaskin - 02456

Detaljer:

  • Skala 1:16. 
  • 40,9x16,3x18 cm
  • Fra 3 år+

Superflotte kjøretøy og tilbehør fra kvalitetsleverandøren Bruder. Hvert leke er utformet med flotte detaljer og har virkelighetstro design. En flott gave til et hvert barn som liker kjøretøy i denne sjangeren.

Produktdetaljer
Modell02456
EAN4001702024567
MerkeBruder
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.