Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bruder skurtresker 02131 Claas Jaguar 900

Bruder biler og kjøretøy

Made in Germany. I nesten ett hundre år har Bruder produsert biler og kjøretøy av høy kvalitet - med utgangspunkt, detaljer og design fra de ekte, store kjøretøyene. Hos Bruder finner du traktorer, lastebiler, gravemaskiner, kranbiler, søppelbiler, alle med utgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, kjøretøyene som får jobben gjort. Bruder biler, kjøretøy, anleggsmaskiner, traktorer og utrykningskjøretøy er robuste, de tåler en trøkk, og kan brukes både innendørs og utendørs.

Når kvalitet og sikkerhet er viktigst, da velger du Bruder til dine barn.

Vår lavpris: 527,-
På lager
SKU
15244
   

Dette er en detaljert modell av den originale maskinen, Claas Jaguar 900 som i virkeligheten er en svært imponerende høstemaskin. Modellen har en innhøster foran som er drevet av fire tannhjul. Maskinen har også deksel foran motoren som kan åpnes, slik at du ser motoren på innsiden. Førerhuset har vinduer i robust plast.

  • Sidedeksel på motor kan foldes sammen for å vise motoren
  • Avtagbar kornhode
  • Justerbart utløp
  • Mål: 45 x 32.5 x 22 cm
  • Fra 4 år
Produktdetaljer
Modell02131
EAN4001702021313
MerkeBruder
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.