Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Bruder MAN lastebil med stort lasteplan - 02765

Bruder anleggsmaskiner, traktorer, transportkjøretøy og lekebiler

Gravemaskiner, lastebiler, gaffeltrucker, bulldosere og mye mer. De utrolig populære bygg- og anleggsmaskinene fra Bruder er leker av høy kvalitet produsert av den tyske leketøysprodusenten, som er kjent for sine detaljerte og virkelighetstro lekebiler og kjøretøy. Byggeplassen har aldri sett mer virkelig ut, og med biler og kjøretøy fra Bruder kan du være sikker på at utstyret aldri svikter og at jobben blir gjort!

De mest ikoniske traktor-modellene fra John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas og mange flere laget av det tyske kvalitetsmerket BRUDER. Bruder lager virkelighetstro og detaljerte traktorer, tilhengere, ploger, harver, skurtresker,traktorer med tilhengere og mye mer. Skogsarbeideren må holde orden og ha kontroll på alt utstyret når man skal ta fatt på dagens arbeidsoppgaver. Det må holdes orden i skogen, det må hugges og trimmes, og alt må gjøres på en sikker måten. Med skogsmaskiner, tømmerbiler og arbeidsbiler fra Bruder kan små skogsarbeidere starte på dagens eventyr, og være sikre på at utstyret aldri svikter.

Alle kjøretøy fra Bruder er miniatyrer av virkelige, store anleggsmaskiner som gjør rolleleken mer realistisk. Bruder produserer biler og kjøretøy som varer i generasjoner. De er en av verdens fremste produsenter av lekebiler og kjøretøy, og deres filosofi er at lek er en fin måte for barn å lære, vokse og oppleve verden rundt dem.

Made in Germany. I nesten ett hundre år har Bruder produsert biler og kjøretøy av høy kvalitet - med utgangspunkt, detaljer og design fra de ekte, store kjøretøyene. Hos Bruder finner du traktorer, lastebiler, gravemaskiner, kranbiler, søppelbiler, alle med utgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, kjøretøyene som får jobben gjort. Bruder biler, kjøretøy, anleggsmaskiner, traktorer og utrykningskjøretøy er robuste, de tåler en trøkk, og kan brukes både innendørs og utendørs.

Når kvalitet og sikkerhet er viktigst, da velger du Bruder til dine barn.

Vår lavpris: 457,-
På lager
SKU
3209
   

Bruder Man lastebil med stort lasteplan, gummidekk og realistiske detaljer, samt dører som kan åpnes, foldbare sidespeil og førerhus som kan vippes frem.

Med Bruder Man lastebil med stort lasteplan kan man frakte store mengder med last, og når det er på tide å kvitte seg med lasten, er det bare å vippe lasteplanet. Lastebilen har flere morsomme funksjoner som dører som kan åpnes og lukkes, et førerhus som kan vippes frem, samt sidespeil som kan foldes inn og ut. Alt dette er med på å gjøre lastebilen virkelighetstro. Alle funksjonene og de realistiske detaljene inspirerer barn til spennende historiefortelling, hvor de kan leke at de kjører på byggmaterialer eller annen last.

  • Lasteplan med vippfunksjon
  • Baklem kan åpnes 
  • Førerhus kan vippes frem
  • Foldbare sidespeil
  • Dører kan åpnes

Inneholder:

  • Bruder Man - lastebil med stort lasteplan

Detaljer:

  • Mål: ca. 45 x 17,5 x 22 cm
  • Målestokk 1:16
  • Materiale: plast (ABS)
  • Alder: fra 3 år

Produktdetaljer
Modell02765
EAN4001702027650
MerkeBruder
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.