Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Bruder New Holland T7 315 traktor med frontlaster - 03121

Bruder anleggsmaskiner, traktorer, transportkjøretøy og lekebiler

Gravemaskiner, lastebiler, gaffeltrucker, bulldosere og mye mer. De utrolig populære bygg- og anleggsmaskinene fra Bruder er leker av høy kvalitet produsert av den tyske leketøysprodusenten, som er kjent for sine detaljerte og virkelighetstro lekebiler og kjøretøy. Byggeplassen har aldri sett mer virkelig ut, og med biler og kjøretøy fra Bruder kan du være sikker på at utstyret aldri svikter og at jobben blir gjort!

De mest ikoniske traktor-modellene fra John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas og mange flere laget av det tyske kvalitetsmerket BRUDER. Bruder lager virkelighetstro og detaljerte traktorer, tilhengere, ploger, harver, skurtresker,traktorer med tilhengere og mye mer. Skogsarbeideren må holde orden og ha kontroll på alt utstyret når man skal ta fatt på dagens arbeidsoppgaver. Det må holdes orden i skogen, det må hugges og trimmes, og alt må gjøres på en sikker måten. Med skogsmaskiner, tømmerbiler og arbeidsbiler fra Bruder kan små skogsarbeidere starte på dagens eventyr, og være sikre på at utstyret aldri svikter.

Alle kjøretøy fra Bruder er miniatyrer av virkelige, store anleggsmaskiner som gjør rolleleken mer realistisk. Bruder produserer biler og kjøretøy som varer i generasjoner. De er en av verdens fremste produsenter av lekebiler og kjøretøy, og deres filosofi er at lek er en fin måte for barn å lære, vokse og oppleve verden rundt dem.

Made in Germany. I nesten ett hundre år har Bruder produsert biler og kjøretøy av høy kvalitet - med utgangspunkt, detaljer og design fra de ekte, store kjøretøyene. Hos Bruder finner du traktorer, lastebiler, gravemaskiner, kranbiler, søppelbiler, alle med utgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, kjøretøyene som får jobben gjort. Bruder biler, kjøretøy, anleggsmaskiner, traktorer og utrykningskjøretøy er robuste, de tåler en trøkk, og kan brukes både innendørs og utendørs.

Når kvalitet og sikkerhet er viktigst, da velger du Bruder til dine barn.

Vår lavpris: 628,-
På lager
SKU
01182-187
   

På alle moderne gårder er det helt nødvendig med en sterk traktor. Derfor er New Holland T7 Heavy Duty-serie designet med allsidighet og styrke i tankene. Opptil 313 hk kan hentes på den nye New Holland for å kunne bruke det tyngste utstyret. Dette gjør denne traktoren sterk nok til å trekke, bearbeide og transportere.

Når det gjelder design, funksjonalitet og kvaliteten på den nye modellen fra Bruder, er den på alle måter tro mot mottoet - akkurat som the real thing.

  • Fullt funksjonell og avtakbar frontlaster
  • Justerbar bakkobling
  • Kan styres med styrestang

Inneholder:

  • Bruder New Holland T7 315 
  • Frontlaster

Detaljer:

  • Mål: ca. 46 x 17,5 x 20,5 cm
  • Skala 1:16
  • Materiale: plast (ABS)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell03121
EAN4001702031213
MerkeBruder
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.