Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Anleggsmaskiner og leketraktorer

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Pris
Aktuelt
Merke
Alder
Interesse

Produkter 1-40 av 166

Page
per side

Anleggsmaskiner, lekegravemaskiner, leketraktorer med frontlaster og lastebiler til barn.

Her finner du et stort utvalg av anleggsmaskinleker, traktorer og gravemaskiner til barn fra kjente leverandører, med virkelighetstro detaljer og funksjoner. Anleggsmaskiner og gravemaskiner med dører som kan åpnes, lasteplan som kan tiltes, og bevegelige kraner og skuffer. I denne kategorien finner du gravemaskiner, lastebiler, dumpere, betongbiler og kraner fra kjente merkevarer til både inne- og utebruk. Her finner du alt som skal til for å leke byggeplass i stuen, i hagen eller i sandkassa!

Gravemaskiner er flittig brukt både på gården og ved bygge- og anleggsarbeid, og her finner du et utvalg av gravemaskiner i ulike former og størrelser som barn kan leke med. Kombiner det med andre anleggsmaskiner og lastebiler for en mer kreativ og realistisk lek. Bruk gravemaskinen eller minigraveren alene, eller sammen med andre gårds- eller anleggsmaskiner for mer realistisk og morsom lek.

Ta del i livet på veien som lastebilsjåfør og transporter dyrebar last fra A til B. Lastebilen er et allsidig kjøretøy som blir brukt til ulike anledninger og til forskjellige typer laste- og transportjobber. En lastebil til anleggsarbeid kan være gull verdt for å frakte ulike materialer og masser frem og tilbake til anleggsplassen, og bidrar til realistisk og morsom lek for barna. Enten du er ute etter en biltransporter, kranbil, søppelbil, brøytebil, bergingsbil, tømmerbil, betongbil, eller tradisjonelle lastebiler med lasteplan finner du en lastebil for din type arbeid her. Lastebilene kommer med mange ulike funksjoner, detaljer og er designet slik at de ligner på de store kjøretøyene barnet kjenner fra veien.

Traktoren er et selvskrevent kjøretøy på gården, og i denne kategorien vil du kunne finne et bredt utvalg av ulike traktorer og utstyr fra kjente merkevarer. Traktorene kommer i ulike størrelser og former, og ønsker du en naturtro og realistisk leketraktor fra kjente merker til kjøretøyssamlingen din, er du på riktig sted. Bli med til bondegården og hjelp til med de ulike gårdsoppgavene som må gjøres, enten det er graving, gjødsling, såing, slå gress, presse og pakke rundballer, lasting og frakting av tømmer, måke snø eller andre ting. Her finner du både traktorer og andre jordbruksmaskiner og -redskaper – perfekt for å la barna få en forståelse for gårdsbruk og livet på gården.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.