Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bruder Man TGS feiebil - 03780

Bruder biler og kjøretøy

Made in Germany. I nesten ett hundre år har Bruder produsert biler og kjøretøy av høy kvalitet - med utgangspunkt, detaljer og design fra de ekte, store kjøretøyene. Hos Bruder finner du traktorer, lastebiler, gravemaskiner, kranbiler, søppelbiler, alle med utgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, kjøretøyene som får jobben gjort. Bruder biler, kjøretøy, anleggsmaskiner, traktorer og utrykningskjøretøy er robuste, de tåler en trøkk, og kan brukes både innendørs og utendørs.

Når kvalitet og sikkerhet er viktigst, da velger du Bruder til dine barn.

Vår lavpris: 694,-
På lager
SKU
06206-135
   

Denne Bruder feiebilen har to roterende feiemaskiner med justerbar høyde, og lang børste under. Med slangen på baksiden av lastebilen kan barnet leke at de suger opp avfall, mens de kjører feiebilen over stuegulvet. Veirensemannskapet er en uunnværlig hjelp for enhver kommune og utgjør en del av vårt daglige bybilde. Ingen andre kjøretøyer kan garantere rene veier og fortau så effektivt. BRUDERs nye veirensingskjøretøy illustrerer i detalj hvordan denne spennende lastebilen fungerer. MAN TGS er den perfekte partneren. Takket være holdbar design, med kraftige motorer på opptil 500 hk og gir en nyttelast over gjennomsnittet, er denne lastebilen prototypen til det ofte beskrevne allround-kjøretøyet.

Vegveiperens kropp har to roterende og justerbare rensebørster som også kan justeres i høyden. Følgelig vil du også kunne nå områder som er vanskelig tilgjengelige. En lang børste som kjøres når kjøretøyet er i bevegelse, har blitt montert under kjøretøyet for å rengjøre overflater. Baksiden har den fleksible slangen inkludert sugerør for å rengjøre større mengder skitt. Avfallsbeholderen kan ganske enkelt vippes og bakdøren åpnes for å tømme enheten. Kjøretøyets imponerende sugesystem avsløres i tillegg når karosseriet har vippet.

  • Dører til kjørehuset kan åpnes
  • 2 roterende, justerbare børster
  • Beholder kan vippes og bakdøren åpnes
  • Skala 1:16
  • Kan lekes med ute og inne

Detaljer:

  • Mål: 47 x 19 x 23 cm
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell03780
EAN4001702037802
MerkeBruder
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.