Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Bruder MAN TGS feiebil - 03780

Bruder anleggsmaskiner, traktorer, transportkjøretøy og lekebiler

Gravemaskiner, lastebiler, gaffeltrucker, bulldosere og mye mer. De utrolig populære bygg- og anleggsmaskinene fra Bruder er leker av høy kvalitet produsert av den tyske leketøysprodusenten, som er kjent for sine detaljerte og virkelighetstro lekebiler og kjøretøy. Byggeplassen har aldri sett mer virkelig ut, og med biler og kjøretøy fra Bruder kan du være sikker på at utstyret aldri svikter og at jobben blir gjort!

De mest ikoniske traktor-modellene fra John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas og mange flere laget av det tyske kvalitetsmerket BRUDER. Bruder lager virkelighetstro og detaljerte traktorer, tilhengere, ploger, harver, skurtresker,traktorer med tilhengere og mye mer. Skogsarbeideren må holde orden og ha kontroll på alt utstyret når man skal ta fatt på dagens arbeidsoppgaver. Det må holdes orden i skogen, det må hugges og trimmes, og alt må gjøres på en sikker måten. Med skogsmaskiner, tømmerbiler og arbeidsbiler fra Bruder kan små skogsarbeidere starte på dagens eventyr, og være sikre på at utstyret aldri svikter.

Alle kjøretøy fra Bruder er miniatyrer av virkelige, store anleggsmaskiner som gjør rolleleken mer realistisk. Bruder produserer biler og kjøretøy som varer i generasjoner. De er en av verdens fremste produsenter av lekebiler og kjøretøy, og deres filosofi er at lek er en fin måte for barn å lære, vokse og oppleve verden rundt dem.

Made in Germany. I nesten ett hundre år har Bruder produsert biler og kjøretøy av høy kvalitet - med utgangspunkt, detaljer og design fra de ekte, store kjøretøyene. Hos Bruder finner du traktorer, lastebiler, gravemaskiner, kranbiler, søppelbiler, alle med utgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, kjøretøyene som får jobben gjort. Bruder biler, kjøretøy, anleggsmaskiner, traktorer og utrykningskjøretøy er robuste, de tåler en trøkk, og kan brukes både innendørs og utendørs.

Når kvalitet og sikkerhet er viktigst, da velger du Bruder til dine barn.

Vår lavpris: 796,-
På lager
SKU
06206-135
   

Denne Bruder feiebilen har to roterende feiemaskiner med justerbar høyde, og en lang børste under. Med slangen på baksiden av lastebilen kan barnet leke at de suger opp avfall, mens de kjører feiebilen over stuegulvet. Veirensemannskapet er en uunnværlig hjelp for enhver kommune og utgjør en del av vårt daglige bybilde. Ingen andre kjøretøyer kan garantere rene veier og fortau så effektivt. Bruders nye veirensingskjøretøy illustrerer i detalj hvordan denne spennende lastebilen fungerer. MAN TGS er den perfekte partneren. Takket være holdbar design, med kraftige motorer på opptil 500 hk og gir en nyttelast over gjennomsnittet, er denne lastebilen prototypen til det ofte beskrevne allround-kjøretøyet.

Gatefeieren har to roterende og justerbare rensebørster som også kan justeres i høyden, og avfallsbeholderen kan ganske enkelt vippes og bakdøren åpnes for å tømme enheten. Førerhusets dører kan åpnes og lukkes, og det er plass til en Bworld-figur (kjøpes separat). Kjøretøyene og tilbehøret fra den tyske kvalitetsleverandøren Bruder har unike detaljer og virkelighetstro design som inspirerer til timevis med realistisk og lærerik lek.

  • Dører som kan åpnes
  • 2 roterende, justerbare børster
  • Beholder kan vippes og bakdøren åpnes
  • Kan lekes med ute og inne
  • Plass til Bworld-figur (kjøpes separat)

Inneholder:

  • Bruder MAN TGS feiebil

Detaljer:

  • Mål: 47 x 19 x 23 cm
  • Skala: 1:16
  • Materiale: plast (ABS)
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell03780
EAN4001702037802
MerkeBruder
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.