Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Bruder MAN TGA lastebil og hjullaster FR130 - 02752

Bruder anleggsmaskiner, traktorer, transportkjøretøy og lekebiler

Gravemaskiner, lastebiler, gaffeltrucker, bulldosere og mye mer. De utrolig populære bygg- og anleggsmaskinene fra Bruder er leker av høy kvalitet produsert av den tyske leketøysprodusenten, som er kjent for sine detaljerte og virkelighetstro lekebiler og kjøretøy. Byggeplassen har aldri sett mer virkelig ut, og med biler og kjøretøy fra Bruder kan du være sikker på at utstyret aldri svikter og at jobben blir gjort!

De mest ikoniske traktor-modellene fra John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas og mange flere laget av det tyske kvalitetsmerket BRUDER. Bruder lager virkelighetstro og detaljerte traktorer, tilhengere, ploger, harver, skurtresker,traktorer med tilhengere og mye mer. Skogsarbeideren må holde orden og ha kontroll på alt utstyret når man skal ta fatt på dagens arbeidsoppgaver. Det må holdes orden i skogen, det må hugges og trimmes, og alt må gjøres på en sikker måten. Med skogsmaskiner, tømmerbiler og arbeidsbiler fra Bruder kan små skogsarbeidere starte på dagens eventyr, og være sikre på at utstyret aldri svikter.

Alle kjøretøy fra Bruder er miniatyrer av virkelige, store anleggsmaskiner som gjør rolleleken mer realistisk. Bruder produserer biler og kjøretøy som varer i generasjoner. De er en av verdens fremste produsenter av lekebiler og kjøretøy, og deres filosofi er at lek er en fin måte for barn å lære, vokse og oppleve verden rundt dem.

Made in Germany. I nesten ett hundre år har Bruder produsert biler og kjøretøy av høy kvalitet - med utgangspunkt, detaljer og design fra de ekte, store kjøretøyene. Hos Bruder finner du traktorer, lastebiler, gravemaskiner, kranbiler, søppelbiler, alle med utgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, kjøretøyene som får jobben gjort. Bruder biler, kjøretøy, anleggsmaskiner, traktorer og utrykningskjøretøy er robuste, de tåler en trøkk, og kan brukes både innendørs og utendørs.

Når kvalitet og sikkerhet er viktigst, da velger du Bruder til dine barn.

Vår lavpris: 643,-
Utsolgt
SKU
2294

Dette lekesettet består av en Bruder MAN TGA lastebil med en hjullaster FR 130. Anleggsbilene har et realistisk utseende med ekstra fokus på detaljer.

Effektiv og rask kommunikasjon mellom sjåfører er en forutsetning for at arbeidet skal bli utført på en produktiv og rask måte. Med dette settet kan du leke at du er en av sjåførene på anleggsplassen! Sidene på anleggsbilen kan brettes ned på tre sider, og lasteplanet kan vippes når lasten skal av. Førerhuset kan også vippes frem for å få tilgang til motoren. Hjullasterens frontlaster kan heves og senkes, og den kan vippes slik at lasten enkelt kan fjernes. Kjøretøyene og tilbehøret fra den tyske kvalitetsleverandøren Bruder har unike detaljer og virkelighetstro design som inspirerer til timevis med realistisk og lærerik lek.

  • Nedfellbare sider på lasteplan
  • Lasteplanet og førerhuset kan vippes
  • Fullt funksjonell frontlaster

Inneholder:

  • Bruder MAN TGA lastebil 
  • Hjullaster FR 130

Detaljer: 

  • Mål: ca. 41,5 x 17,5 x 21,5 cm
  • Skala: 1:16
  • Materiale: plast (ABS)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell02752
EAN4001702027520
MerkeBruder
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.