Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bruder Schäffer traktorgraver med ballgrep og høyball 2034 - 02192

Bruder biler og kjøretøy

Made in Germany. I nesten ett hundre år har Bruder produsert biler og kjøretøy av høy kvalitet - med utgangspunkt, detaljer og design fra de ekte, store kjøretøyene. Hos Bruder finner du traktorer, lastebiler, gravemaskiner, kranbiler, søppelbiler, alle med utgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, kjøretøyene som får jobben gjort. Bruder biler, kjøretøy, anleggsmaskiner, traktorer og utrykningskjøretøy er robuste, de tåler en trøkk, og kan brukes både innendørs og utendørs.

Når kvalitet og sikkerhet er viktigst, da velger du Bruder til dine barn.

Vår lavpris: 252,-
På lager
SKU
06206-137
   

Nå får du din helt egen Schäffer landbruksmaskin fra Bruder, kombinert med ballgrep og høyball. På 1:16 skala har denne, i likhet med de originale kjøretøyene fungerende leddstyring, samt lastearm og spade. Ballgriperen er nyttig til transport av høy og halm, og hjelper alle små bønder med frakt og avlossing av høyballer. Griperen kan åpnes og lukkes ved å vri på justeringshjulet.

Schäffer har i over 50 utviklet dumpere for landbruk, hagebruk og landskapsarbeid. Kompakt-serien 2000 er en av Schäffers mest vellykkede serier. Dette allsidige kjøretøyet muliggjør de fleste oppgaver.

Inneholder:

  • Schäffer Hoflader 2034
  • Ballgrep
  • Høyball

Detaljer:

  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell02192
EAN4001702021924
MerkeBruder
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.