Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Bruder JCB MIDI CX traktorgraver - 02427

Bruder anleggsmaskiner, traktorer, transportkjøretøy og lekebiler

Gravemaskiner, lastebiler, gaffeltrucker, bulldosere og mye mer. De utrolig populære bygg- og anleggsmaskinene fra Bruder er leker av høy kvalitet produsert av den tyske leketøysprodusenten, som er kjent for sine detaljerte og virkelighetstro lekebiler og kjøretøy. Byggeplassen har aldri sett mer virkelig ut, og med biler og kjøretøy fra Bruder kan du være sikker på at utstyret aldri svikter og at jobben blir gjort!

De mest ikoniske traktor-modellene fra John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas og mange flere laget av det tyske kvalitetsmerket BRUDER. Bruder lager virkelighetstro og detaljerte traktorer, tilhengere, ploger, harver, skurtresker,traktorer med tilhengere og mye mer. Skogsarbeideren må holde orden og ha kontroll på alt utstyret når man skal ta fatt på dagens arbeidsoppgaver. Det må holdes orden i skogen, det må hugges og trimmes, og alt må gjøres på en sikker måten. Med skogsmaskiner, tømmerbiler og arbeidsbiler fra Bruder kan små skogsarbeidere starte på dagens eventyr, og være sikre på at utstyret aldri svikter.

Alle kjøretøy fra Bruder er miniatyrer av virkelige, store anleggsmaskiner som gjør rolleleken mer realistisk. Bruder produserer biler og kjøretøy som varer i generasjoner. De er en av verdens fremste produsenter av lekebiler og kjøretøy, og deres filosofi er at lek er en fin måte for barn å lære, vokse og oppleve verden rundt dem.

Made in Germany. I nesten ett hundre år har Bruder produsert biler og kjøretøy av høy kvalitet - med utgangspunkt, detaljer og design fra de ekte, store kjøretøyene. Hos Bruder finner du traktorer, lastebiler, gravemaskiner, kranbiler, søppelbiler, alle med utgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, kjøretøyene som får jobben gjort. Bruder biler, kjøretøy, anleggsmaskiner, traktorer og utrykningskjøretøy er robuste, de tåler en trøkk, og kan brukes både innendørs og utendørs.

Når kvalitet og sikkerhet er viktigst, da velger du Bruder til dine barn.

Vår lavpris: 345,-
På lager
SKU
1217
   

Denne JCB MIDI CX traktorgraveren fra den tyske kvalitetsleverandøren Bruder har realistiske detaljer og morsomme funksjoner. Maskinen har en stor avtakbar frontlaster foran, og en avtakbar gravearm bak. Den har også utfoldbare støtteben, samt et sete i førerhuset som kan dreies. Denne flotte maskinen har mange detaljer og bevegelige deler, som gjør at den passer godt til utstilling på hyllen, samt som et morsomt innslag i leken for alle små motor- og kjøretøyentusiaster.

  • Fullt fungerende (og avtakbar) frontlaster
  • Avtagbar gravearm
  • Støttebein

Inneholder:

  • Bruder JCB MIDI CX traktorgraver

Detaljer:

  • Mål: ca. 41 x 12 x 17 cm
  • Skala 1: 16
  • Materiale: plast (ABS)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell02427
EAN4001702024277
MerkeBruder
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.