Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Bruder Auto MB Sprinter UPS varebil med pallestabler og figur - 02678

Bruder anleggsmaskiner, traktorer, transportkjøretøy og lekebiler

Gravemaskiner, lastebiler, gaffeltrucker, bulldosere og mye mer. De utrolig populære bygg- og anleggsmaskinene fra Bruder er leker av høy kvalitet produsert av den tyske leketøysprodusenten, som er kjent for sine detaljerte og virkelighetstro lekebiler og kjøretøy. Byggeplassen har aldri sett mer virkelig ut, og med biler og kjøretøy fra Bruder kan du være sikker på at utstyret aldri svikter og at jobben blir gjort!

De mest ikoniske traktor-modellene fra John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas og mange flere laget av det tyske kvalitetsmerket BRUDER. Bruder lager virkelighetstro og detaljerte traktorer, tilhengere, ploger, harver, skurtresker,traktorer med tilhengere og mye mer. Skogsarbeideren må holde orden og ha kontroll på alt utstyret når man skal ta fatt på dagens arbeidsoppgaver. Det må holdes orden i skogen, det må hugges og trimmes, og alt må gjøres på en sikker måten. Med skogsmaskiner, tømmerbiler og arbeidsbiler fra Bruder kan små skogsarbeidere starte på dagens eventyr, og være sikre på at utstyret aldri svikter.

Alle kjøretøy fra Bruder er miniatyrer av virkelige, store anleggsmaskiner som gjør rolleleken mer realistisk. Bruder produserer biler og kjøretøy som varer i generasjoner. De er en av verdens fremste produsenter av lekebiler og kjøretøy, og deres filosofi er at lek er en fin måte for barn å lære, vokse og oppleve verden rundt dem.

Made in Germany. I nesten ett hundre år har Bruder produsert biler og kjøretøy av høy kvalitet - med utgangspunkt, detaljer og design fra de ekte, store kjøretøyene. Hos Bruder finner du traktorer, lastebiler, gravemaskiner, kranbiler, søppelbiler, alle med utgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, kjøretøyene som får jobben gjort. Bruder biler, kjøretøy, anleggsmaskiner, traktorer og utrykningskjøretøy er robuste, de tåler en trøkk, og kan brukes både innendørs og utendørs.

Når kvalitet og sikkerhet er viktigst, da velger du Bruder til dine barn.

Vår lavpris: 680,-
På lager
SKU
01225-04
   

Bruder Auto Mercedes Benz Sprinter UPS varebil med pallestabler og figur er den perfekte bilen når små og mellomstore kolli skal sendes til dine kunder.

Mercedes Benz Sprinter er en av de viktigste kjøretøyene innen varebil-segmentet. Med en rekke bruksmuligheter og forskjellige karosseri er den et uunnværlig verktøy for håndverkere, innen konstruksjon, for kommunale oppgaver og innen logistikk.

UPS er en av verdens ledende aktører innen vareleveranse og bruker Sprinter daglig. Dette kjøretøyet er nå en del av Bruder-utvalget. Kjøretøyet har to dører bak som kan åpnes, og mindre deler kan flyttes inn og ut av bilen gjennom sidedøren som også kan åpnes. Den medfølgende figuren har bøyelige ledd og får enkelt plass i førersetet når det er tid for ny utkjøring. Bruk den medfølgende pallestableren og kjør pallene med pakker inn og ut av varebilen. Kjøretøyene og tilbehøret fra den tyske kvalitetsleverandøren Bruder har unike detaljer og virkelighetstro design som inspirerer til timevis med realistisk og lærerik lek.

 • Alle dører kan åpnes og lukkes
 • Pallestableren løfter paller opp og ned
 • Figuren har bøyelige ledd

Inneholder

 • Bruder Auto Sprinter UPS varebil
 • Pallestabler
 • 2 europaller
 • 4 pakker/kolli
 • Figur
 • Feste til støtfanger for ekstrautstyr (ekstrautstyr kjøpes separat)

Detaljer:

 • Mål: ca. 45,5 x 17 x 22 cm
 • Skala: 1:16
 • Materiale: plast (ABS)
 • Alder: fra 4 år

Merk: Ekstrautstyr følger ikke med, men kan kjøpes separat.

Produktdetaljer
Modell02678
EAN4001702026783
MerkeBruder
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.