Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Bruder Mercedes Benz Ambulanse med sjåfør - sykebil med lyd og lys - 02676

Bruder anleggsmaskiner, traktorer, transportkjøretøy og lekebiler

Gravemaskiner, lastebiler, gaffeltrucker, bulldosere og mye mer. De utrolig populære bygg- og anleggsmaskinene fra Bruder er leker av høy kvalitet produsert av den tyske leketøysprodusenten, som er kjent for sine detaljerte og virkelighetstro lekebiler og kjøretøy. Byggeplassen har aldri sett mer virkelig ut, og med biler og kjøretøy fra Bruder kan du være sikker på at utstyret aldri svikter og at jobben blir gjort!

De mest ikoniske traktor-modellene fra John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas og mange flere laget av det tyske kvalitetsmerket BRUDER. Bruder lager virkelighetstro og detaljerte traktorer, tilhengere, ploger, harver, skurtresker,traktorer med tilhengere og mye mer. Skogsarbeideren må holde orden og ha kontroll på alt utstyret når man skal ta fatt på dagens arbeidsoppgaver. Det må holdes orden i skogen, det må hugges og trimmes, og alt må gjøres på en sikker måten. Med skogsmaskiner, tømmerbiler og arbeidsbiler fra Bruder kan små skogsarbeidere starte på dagens eventyr, og være sikre på at utstyret aldri svikter.

Alle kjøretøy fra Bruder er miniatyrer av virkelige, store anleggsmaskiner som gjør rolleleken mer realistisk. Bruder produserer biler og kjøretøy som varer i generasjoner. De er en av verdens fremste produsenter av lekebiler og kjøretøy, og deres filosofi er at lek er en fin måte for barn å lære, vokse og oppleve verden rundt dem.

Made in Germany. I nesten ett hundre år har Bruder produsert biler og kjøretøy av høy kvalitet - med utgangspunkt, detaljer og design fra de ekte, store kjøretøyene. Hos Bruder finner du traktorer, lastebiler, gravemaskiner, kranbiler, søppelbiler, alle med utgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, kjøretøyene som får jobben gjort. Bruder biler, kjøretøy, anleggsmaskiner, traktorer og utrykningskjøretøy er robuste, de tåler en trøkk, og kan brukes både innendørs og utendørs.

Når kvalitet og sikkerhet er viktigst, da velger du Bruder til dine barn.

Vår lavpris: 748,-
Få igjen på lager
SKU
01225-02
   

Bruder Mercedes Benz Ambulanse med sjåfør er på vei! Den detaljrike og realistiske ambulansen har blålys og sirene, dører som kan åpnes og takluke slik at du får et godt oversiktsbilde over hva som skjer inni sykebilen.

Ambulansesjåføren får plass inni bilen og du kan bruke det medfølgende feste til å koble til ekstrautstyr i støtfangeren på bilen. Bruk båren når pasientene ikke kan gå selv. Båren kan enkelt kjøres inn og ut av ambulansen og detaljene gjør leken virkelighetstro og lærerik. Når du gjenskaper en nødsituasjon, er dette kjøretøyet, med sine mange funksjoner, avgjørende. Ambulansen gir deg tilgang til førerhuset med dører som kan åpnes. Takket være den nye lys- og lydmodulen med ulike sirenesignaler og lysfunksjoner, vil ambulansen raskt og trygt nå enhver hendelse. Ambulansearbeideren får tilgang til det banebrytende behandlingsområdet gjennom de åpne bakdørene og sidedørene samt den avtakbare takluken. Enhver Bruder world-figur kan trygt transporteres på den høydejusterbare båren som beveger seg inn og ut av kjøretøyet, helt i tråd med Bruders motto – akkurat som ekte vare.

 • Bakdører, sidedører og takluke kan åpnes
 • Båre kan trilles ut og inn
 • Figur med bøyelige ledd
 • Lys- og lydmodul for realistisk lek

Inneholder:

 • Bruder MB ambulanse
 • Ambulansearbeider
 • Båre
 • Lyd- og lysmodul
 • Feste til støtfanger for ekstrautstyr (ekstrautstyr medfølger ikke)

Detaljer:

 • Mål: ca. 45,5 x 17 x 22 cm (LxBxH)
 • Skala: 1:16
 • Materiale: plast (ABS)
 • Alder: fra 4 år

Merk: Ekstrautstyr medfølger ikke, men kan kjøpes separat.

Produktdetaljer
Modell02676
EAN4001702026769
MerkeBruder
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.