Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Bruder Auto Dodge RAM 2500 Power Wagon - terrengbil - 02500

Bruder anleggsmaskiner, traktorer, transportkjøretøy og lekebiler

Gravemaskiner, lastebiler, gaffeltrucker, bulldosere og mye mer. De utrolig populære bygg- og anleggsmaskinene fra Bruder er leker av høy kvalitet produsert av den tyske leketøysprodusenten, som er kjent for sine detaljerte og virkelighetstro lekebiler og kjøretøy. Byggeplassen har aldri sett mer virkelig ut, og med biler og kjøretøy fra Bruder kan du være sikker på at utstyret aldri svikter og at jobben blir gjort!

De mest ikoniske traktor-modellene fra John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas og mange flere laget av det tyske kvalitetsmerket BRUDER. Bruder lager virkelighetstro og detaljerte traktorer, tilhengere, ploger, harver, skurtresker,traktorer med tilhengere og mye mer. Skogsarbeideren må holde orden og ha kontroll på alt utstyret når man skal ta fatt på dagens arbeidsoppgaver. Det må holdes orden i skogen, det må hugges og trimmes, og alt må gjøres på en sikker måten. Med skogsmaskiner, tømmerbiler og arbeidsbiler fra Bruder kan små skogsarbeidere starte på dagens eventyr, og være sikre på at utstyret aldri svikter.

Alle kjøretøy fra Bruder er miniatyrer av virkelige, store anleggsmaskiner som gjør rolleleken mer realistisk. Bruder produserer biler og kjøretøy som varer i generasjoner. De er en av verdens fremste produsenter av lekebiler og kjøretøy, og deres filosofi er at lek er en fin måte for barn å lære, vokse og oppleve verden rundt dem.

Made in Germany. I nesten ett hundre år har Bruder produsert biler og kjøretøy av høy kvalitet - med utgangspunkt, detaljer og design fra de ekte, store kjøretøyene. Hos Bruder finner du traktorer, lastebiler, gravemaskiner, kranbiler, søppelbiler, alle med utgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, kjøretøyene som får jobben gjort. Bruder biler, kjøretøy, anleggsmaskiner, traktorer og utrykningskjøretøy er robuste, de tåler en trøkk, og kan brukes både innendørs og utendørs.

Når kvalitet og sikkerhet er viktigst, da velger du Bruder til dine barn.

Vår lavpris: 484,-
På lager
SKU
02216-194
   

RAM 2500 terrengbil er en solid bil med terrengegenskaper som er legendariske og unike til denne dag. Dette kjøretøyet er også imponerende med tanke på ytelse. V8 HEMI-motoren produserer 410 hestekrefter og genererer et vridningsmoment på 582 Newtonmeter. Det mektige kjøretøyet med Power Wagon design er også blitt en del av Bruder-serien.

Akkurat som den virkelige RAM 2500 har også denne Bruder-varianten i 1:16-skala fire dører som kan åpnes, med plass til fire bworld figurer. Med fjæring på begge aksler for kjørekomfort og bedre evner i terreng. Forakselen kan styres ved hjelp av medfølgende rattforlenger, og bakluken åpnes for transport av last. Kjøretøyene og tilbehøret fra den tyske kvalitetsleverandøren Bruder har unike detaljer og virkelighetstro design som inspirerer til timevis med realistisk og lærerik lek.

  • Med dører og bakluke som kan åpnes
  • Med plass til bworld-figurer (kjøpes separat)
  • Kan styres med styrestang gjennom tak.

Inneholder: 

  • Bruder Auto Dodge RAM 2500 terrengbil

Detaljer:

  • Mål: 40 x 17 x 15 cm
  • Skala: 1:16
  • Materiale: plast (ABS)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell02500
EAN4001702025007
MerkeBruder
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.