Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bruder RAM 2500 Power wagon med Scrambler Ducati motorsykkel

Bruder biler og kjøretøy

Made in Germany. I nesten ett hundre år har Bruder produsert biler og kjøretøy av høy kvalitet - med utgangspunkt, detaljer og design fra de ekte, store kjøretøyene. Hos Bruder finner du traktorer, lastebiler, gravemaskiner, kranbiler, søppelbiler, alle med utgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, kjøretøyene som får jobben gjort. Bruder biler, kjøretøy, anleggsmaskiner, traktorer og utrykningskjøretøy er robuste, de tåler en trøkk, og kan brukes både innendørs og utendørs.

Når kvalitet og sikkerhet er viktigst, da velger du Bruder til dine barn.

Vår lavpris: 627,-
På lager
SKU
10182-148
   

Mange anser det å kjøre motorsykkel som ren lidenskap. Dessert sled er en enduro-modell med profilerte off-road dekk. Designet skiller seg ut, og imponerer ikke bare erfarne motorsyklister, men også yngre generasjoner av ryttere.

RAM-en er laget for transport i terrenget, og den kan uten problemer frakte Ducatien på lasteplanet. Dens holdbarhet og off-road evner er legendariske og unike. V8 HEMI-motoren produserer 410 BHP og genererer et dreiemoment på 582 Newton meter. Alle dører kan åpnes, og den har fjæring på aksler for å gi kjørekomfort. 

  • Dørene kan åpnes
  • Bakluken kan åpnes, og det er plass til motorsykkelen på lasteplanet

Inneholder:

  • RAM 2500 power Wagon
  • Ducati-motorsykkel
  • Rytter

Detaljer:

  • Mål: 74,9 x 19 x 21,6 cm
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell02502
MerkeBruder
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.