Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bruder John Deere 6920 traktor med skuffe 02052

Bruder biler og kjøretøy

Made in Germany. I nesten ett hundre år har Bruder produsert biler og kjøretøy av høy kvalitet - med utgangspunkt, detaljer og design fra de ekte, store kjøretøyene. Hos Bruder finner du traktorer, lastebiler, gravemaskiner, kranbiler, søppelbiler, alle med utgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, kjøretøyene som får jobben gjort. Bruder biler, kjøretøy, anleggsmaskiner, traktorer og utrykningskjøretøy er robuste, de tåler en trøkk, og kan brukes både innendørs og utendørs.

Når kvalitet og sikkerhet er viktigst, da velger du Bruder til dine barn.

Vår lavpris: 376,-
Få igjen på lager
SKU
2216
   

John Deere 6920 traktor med skuffe, der forakselen kan styres via rattet i førerhuset og ved hjelp av den medfølgende styreforlengeren som barna kan feste til rattet gjennom det skyvbare taket på førerhuset. Frontlasteren kan enkelt tas av og på, og panseret kan åpnes slik at det blir mulig å studere motoren på nært hold.

Med denne traktoren kan små bønder gjenskape arbeidet på jordene og produksjon av jordbruksprodukter.

  • Avtakbar frontlaster
  • Panseret kan åpnes
  • Styrbar foraksel
  • Ekstra styrestang som gjør det mulig å styre gjennom taket

Inneholder:

  • Bruder John Deere 6920 traktor med skuffe

Detaljer:

  • Mål: 38,5 x 16,5 x 17,7 cm
  • Alder: fra 3 år

Traktor fra kvalitetsmerket Bruder. Tåler tøff lek og har virkelighetstro design. 

Produktdetaljer
Modell02052
EAN4001702020521
MerkeBruder
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.