Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bruder John Deere 9620RX traktor - 04055

Bruder biler og kjøretøy

Made in Germany. I nesten ett hundre år har Bruder produsert biler og kjøretøy av høy kvalitet - med utgangspunkt, detaljer og design fra de ekte, store kjøretøyene. Hos Bruder finner du traktorer, lastebiler, gravemaskiner, kranbiler, søppelbiler, alle med utgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, kjøretøyene som får jobben gjort. Bruder biler, kjøretøy, anleggsmaskiner, traktorer og utrykningskjøretøy er robuste, de tåler en trøkk, og kan brukes både innendørs og utendørs.

Når kvalitet og sikkerhet er viktigst, da velger du Bruder til dine barn.

Vår lavpris: 884,-
Vær rask! Kun 1 igjen på lager
SKU
01182-188
   

Etter hvert som kravene til moderne gårder øker, er det viktigere enn noensinne å øke effektiviteten fra maskinene dine. Med 9620RX introduserer John Deere dem største og meste effektive båndtraktoren til dags dato. Med en motoreffekt på opp til 670 hk, og fire stasjoner som gir den utrolig trekkraft, er dette den perfekte partner når det kommer til å håndtere tøft arbeid med feks ploger.

  • Dører kan åpnes og lukkes
  • Innovativ leddstyring
  • Tilhengerkobling med høydejusterbar heis

Detaljer:

  • Skala 1:16
  • Mål: 50 x 19 x 23,5 cm
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell04055
EAN4001702040550
MerkeBruder
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.