Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bruder John Deere 1210E lastetraktor - 02133

Bruder biler og kjøretøy

Made in Germany. I nesten ett hundre år har Bruder produsert biler og kjøretøy av høy kvalitet - med utgangspunkt, detaljer og design fra de ekte, store kjøretøyene. Hos Bruder finner du traktorer, lastebiler, gravemaskiner, kranbiler, søppelbiler, alle med utgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, kjøretøyene som får jobben gjort. Bruder biler, kjøretøy, anleggsmaskiner, traktorer og utrykningskjøretøy er robuste, de tåler en trøkk, og kan brukes både innendørs og utendørs.

Når kvalitet og sikkerhet er viktigst, da velger du Bruder til dine barn.

Vår lavpris: 694,-
På lager
SKU
3230
   

Denne Bruder John Deere lastetraktoren passer perfekt til å transportere trestammer gjennom ufremkommelig terreng. Den har en dreibar og svingende lastekran med en grabb som automatisk lukker seg i forbindelse med lasting og lossing, et førerhus som roterer 360° og fire vibrerende aksler.

Inneholder:

  • Bruder John Deere 1210E lastetraktor med grabb
  • 4 trestammer

Detaljer:

  • Mål: 64 x 16,4 x 22,5 cm
  • Skala: 1:16.
  • Anbefalt alder: Fra 4+

Tøft kjøretøy fra den tyske kvalitetsleverandøren Bruder. Kjøretøyene har unik og virkelighetstro design og er utstyrt med flotte detaljer. 

Produktdetaljer
Modell02133
EAN4001702021337
MerkeBruder
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.