Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bruder MAN TGA bilbergingsbil med Landrover - 02750

Bruder anleggsmaskiner, traktorer, transportkjøretøy og lekebiler

Gravemaskiner, lastebiler, gaffeltrucker, bulldosere og mye mer. De utrolig populære bygg- og anleggsmaskinene fra Bruder er leker av høy kvalitet produsert av den tyske leketøysprodusenten, som er kjent for sine detaljerte og virkelighetstro lekebiler og kjøretøy. Byggeplassen har aldri sett mer virkelig ut, og med biler og kjøretøy fra Bruder kan du være sikker på at utstyret aldri svikter og at jobben blir gjort!

De mest ikoniske traktor-modellene fra John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas og mange flere laget av det tyske kvalitetsmerket BRUDER. Bruder lager virkelighetstro og detaljerte traktorer, tilhengere, ploger, harver, skurtresker,traktorer med tilhengere og mye mer. Skogsarbeideren må holde orden og ha kontroll på alt utstyret når man skal ta fatt på dagens arbeidsoppgaver. Det må holdes orden i skogen, det må hugges og trimmes, og alt må gjøres på en sikker måten. Med skogsmaskiner, tømmerbiler og arbeidsbiler fra Bruder kan små skogsarbeidere starte på dagens eventyr, og være sikre på at utstyret aldri svikter.

Alle kjøretøy fra Bruder er miniatyrer av virkelige, store anleggsmaskiner som gjør rolleleken mer realistisk. Bruder produserer biler og kjøretøy som varer i generasjoner. De er en av verdens fremste produsenter av lekebiler og kjøretøy, og deres filosofi er at lek er en fin måte for barn å lære, vokse og oppleve verden rundt dem.

Made in Germany. I nesten ett hundre år har Bruder produsert biler og kjøretøy av høy kvalitet - med utgangspunkt, detaljer og design fra de ekte, store kjøretøyene. Hos Bruder finner du traktorer, lastebiler, gravemaskiner, kranbiler, søppelbiler, alle med utgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, kjøretøyene som får jobben gjort. Bruder biler, kjøretøy, anleggsmaskiner, traktorer og utrykningskjøretøy er robuste, de tåler en trøkk, og kan brukes både innendørs og utendørs.

Når kvalitet og sikkerhet er viktigst, da velger du Bruder til dine barn.

Vår lavpris: 673,-
Utsolgt
SKU
268

Alle har sett denne lastebilen i aksjon når den laster opp/ned en bil involvert i en ulykke og som skal bli reparert. For å kunne bistå i nøden og komme til unnsetning for bilene som trenger hjelp, kan lasteplanet heves og senkes, og kranen kan svinges og forlenges. Hjulløftet gjør det mulig å taue biler bar lastebilen, og kranutstyret - kjeder og hjulklemmer - sørger for en sikker og enkel tauing av bilen. Stoppklosser og utfoldbare støtteben gir ekstra stabilitet. Lastebilens førerhus kan tippes og synliggjøre motoren, og sidespeilene kan også foldes inn og ut. På off-roaderen som følger med kan du åpne panseret og se på motoren, og akselstyring gjør at ratt og dekk følger hverandre i bevegelsene.

 • Førerhuset kan tippes forover
 • Panseret kan åpnes
 • Lasteplanet fjernes
 • Svingbar heisekran
 • Landroveren er løs og kan benyttes separat

Inneholder:

 • Bruder MAN TGA bilbergingsbil
 • Landrover

Detaljer:

 • Mål: 49,5 x 18,5 x 25,5 cm
 • Skala: 1:16
 • Materiale: plast (ABS)
 • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell02750
EAN4001702027506
MerkeBruder
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.