Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Wader dumper i 1:16 skala - 59 cm lang lastebil med tipphenger

Wader har lekene for aktive og utforskende barn

Barnet ditt leker på en aktiv måte, det lærer og utforsker. Alle produkter fra Wader Polesie er utviklet med stort fokus på detaljer, multifunksjonalitet og sikkerhet. Wader Polesie bruker kun materialer av høy kvalitet, som er ufarlige for barnet og som tåler aktiv lek. Lekene fra Wader gjør barnet ivrig på å utforske og lære samtidig som de leker og har det moro med byggesett, kjøretøy og sandkasselek.

Vår lavpris: 265,-
Utsolgt
SKU
03217-125

Trenger du en anleggsmaskin som kan frakte masse og materialer? Da er denne dumperen noe for deg! Denne kule og oransje lastebilen kommer med tippsemi lasteplan for realistisk lek. Det er enkelt å laste, transportere og tømme ulike materialer. Bakluken er bevegelig for mer autentisk anleggslek. Hengeren er avtakbar, slik at du også kan leke med lastebilen separat.

Som en ekte lastebil med dumperhenger er også denne utstyrt med brede dekk med metallaksler. Den grove overflaten på dekkene gjør det lettere å kjøre på ujevne underlag, noe som gjør at lastebilen egner seg perfekt til lek i sandkassen. Leken er nemlig laget av høykvalitetsplast, med stålaksler og 6 robuste plastdekk, og den tåler derfor utelek like godt som innelek.

Inneholder:

  • Dumper med tipphenger

Detaljer:

  • Mål: ca. 59 x 19 x 25 (LxBxH)
  • Målestokk: 1:16 skala
  • Alder: 1 år
Produktdetaljer
Modell1160VV01
EAN8719214076825
MerkeWader
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.