Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Wader Mammoet kranbil med bevegelig bom - 45 cm lang

Wader har lekene for aktive og utforskende barn

Barnet ditt leker på en aktiv måte, det lærer og utforsker. Alle produkter fra Wader Polesie er utviklet med stort fokus på detaljer, multifunksjonalitet og sikkerhet. Wader Polesie bruker kun materialer av høy kvalitet, som er ufarlige for barnet og som tåler aktiv lek. Lekene fra Wader gjør barnet ivrig på å utforske og lære samtidig som de leker og har det moro med byggesett, kjøretøy og sandkasselek.

Vår lavpris: 396,-
Utsolgt
SKU
03217-123

Denne tøffe Mammoet kranbilen er en realistisk laget kranbil med mange kule detaljer. Lastebilens førerhus er svart, det samme som store deler av kranen på hengeren, men de knallrøde detaljene på bilen og bommen gjør bilen lett synlig. Bommen er fullt bevegelig og kan roteres, justeres i høyden samt at kroken kan senkes og heves for mer realistisk og autentisk lek.

Benytt kranbilen til å flytte på gjenstander, eller kanskje du har mer bruk for å bruke den til lasting og lossing? Uansett hva behovet ditt er, kan denne leke-kranbilen hjelpe deg med jobben. Lastebilen er ca. 45 cm i lengden, og vil passe utmerket i lastebilsamlingen din.

Inneholder:

  • Mammoet kranbil

Detaljer:

  • Mål: ca. 45 x 17 x 35 (LxBxH)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell1130MT01
EAN8719214075958
MerkeWader
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.