Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Wader Mammoet lastebil med trailer og hjullaster - 80 cm lang

Wader har lekene for aktive og utforskende barn

Barnet ditt leker på en aktiv måte, det lærer og utforsker. Alle produkter fra Wader Polesie er utviklet med stort fokus på detaljer, multifunksjonalitet og sikkerhet. Wader Polesie bruker kun materialer av høy kvalitet, som er ufarlige for barnet og som tåler aktiv lek. Lekene fra Wader gjør barnet ivrig på å utforske og lære samtidig som de leker og har det moro med byggesett, kjøretøy og sandkasselek.

Vår lavpris: 496,-
På lager
SKU
03217-124
   

Har du noen oppdrag det trengs en hjullaster til, vil denne svarte og røde Mammoet trekkvognen med maskinsemi frakte hjullasteren trygt for deg. Uansett om oppdraget finner sted på barnerommet eller utendørs; lastebilen sørger for å bringe hjullasteren til deg der du er.

Blir de flotte anleggsmaskinene skitne under oppdraget er ikke det noe problem, da de enkelt kan vaskes. Disse lekene ser ut som 1:16 skala versjoner av ekte kjøretøy, og lekebilene er laget av materialer i høy og slitesterk kvalitet som tåler utelek. Lastebilen og hjullasteren kan kjøres både sammen eller hver for seg.

Inneholder:

  • Mammoet lastebil med trailer
  • Hjullaster

Detaljer:

  • Mål: ca. 35 x 80 x 20 cm (HxLxB)
  • Alder: fra 1 år
Produktdetaljer
Modell1137MT01
EAN8719214075989
MerkeWader
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.