Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Bruder Pottinger Vitasem 302ADD kombinert rotorharv og såmaskin - 02347

Bruder anleggsmaskiner, traktorer, transportkjøretøy og lekebiler

Gravemaskiner, lastebiler, gaffeltrucker, bulldosere og mye mer. De utrolig populære bygg- og anleggsmaskinene fra Bruder er leker av høy kvalitet produsert av den tyske leketøysprodusenten, som er kjent for sine detaljerte og virkelighetstro lekebiler og kjøretøy. Byggeplassen har aldri sett mer virkelig ut, og med biler og kjøretøy fra Bruder kan du være sikker på at utstyret aldri svikter og at jobben blir gjort!

De mest ikoniske traktor-modellene fra John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas og mange flere laget av det tyske kvalitetsmerket BRUDER. Bruder lager virkelighetstro og detaljerte traktorer, tilhengere, ploger, harver, skurtresker,traktorer med tilhengere og mye mer. Skogsarbeideren må holde orden og ha kontroll på alt utstyret når man skal ta fatt på dagens arbeidsoppgaver. Det må holdes orden i skogen, det må hugges og trimmes, og alt må gjøres på en sikker måten. Med skogsmaskiner, tømmerbiler og arbeidsbiler fra Bruder kan små skogsarbeidere starte på dagens eventyr, og være sikre på at utstyret aldri svikter.

Alle kjøretøy fra Bruder er miniatyrer av virkelige, store anleggsmaskiner som gjør rolleleken mer realistisk. Bruder produserer biler og kjøretøy som varer i generasjoner. De er en av verdens fremste produsenter av lekebiler og kjøretøy, og deres filosofi er at lek er en fin måte for barn å lære, vokse og oppleve verden rundt dem.

Made in Germany. I nesten ett hundre år har Bruder produsert biler og kjøretøy av høy kvalitet - med utgangspunkt, detaljer og design fra de ekte, store kjøretøyene. Hos Bruder finner du traktorer, lastebiler, gravemaskiner, kranbiler, søppelbiler, alle med utgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, kjøretøyene som får jobben gjort. Bruder biler, kjøretøy, anleggsmaskiner, traktorer og utrykningskjøretøy er robuste, de tåler en trøkk, og kan brukes både innendørs og utendørs.

Når kvalitet og sikkerhet er viktigst, da velger du Bruder til dine barn.

Vår lavpris: 423,-
Få igjen på lager
SKU
08226-23
   

Pöttinger Vitasem 302ADD er en kombinert rotorharve og såmaskin, og brukes i landbruket for å vende jord og utmerker seg ved å dosere frø raske og nøyaktig. Det å så med høyere presisjon og oppnå større avlinger under innhøstingen er kjernen i denne kombinerte enheten laget av Pöttinger.

Bruder sin modell kommer med tilkopling som gjør det mulig å kombinere maskinen med alle traktorer som inngår i produktlinjen. Den integrerte heisemekanismen lar barn heve- og senke enheten, og nøye simulere virkelighetens transport- og arbeidsstilling. Enheten kan dessuten kombineres med figurer fra Bruder, ved at de kan klatre opp på den ved hjelp av nedfellbare trapper. 

  • Flerfunksjonell kombinert rotorharve og slåmaskin
  • Med nedfellbare trapper
  • Frøtank kan åpnes og lukkes
  • Sirkulær piggharve og førenhet kan foldes opp

Bruders kombinerte harve og slåmaskin har realistiske detaljer som framhever visuell effekt - slik at barna kan leke på en enda mer realistisk måte. Arbeidet kan starte når tanken er fylt opp, maskinen er tilkoblet traktoren og utløpsventilen er åpen.

Inneholder:

  • Bruder Pöttinger Vitasem 302ADD

Detaljer:

  • Mål: 25 x 20 x 12,5 cm
  • Målestokk: 1:16 skala
  • Materiale: plast (ABS)
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell02347
EAN4001702023478
MerkeBruder
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.