Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Bruder Scania R-Series brannbil med teleskopstige og kurv - lys og lyd - 03590

Bruder anleggsmaskiner, traktorer, transportkjøretøy og lekebiler

Gravemaskiner, lastebiler, gaffeltrucker, bulldosere og mye mer. De utrolig populære bygg- og anleggsmaskinene fra Bruder er leker av høy kvalitet produsert av den tyske leketøysprodusenten, som er kjent for sine detaljerte og virkelighetstro lekebiler og kjøretøy. Byggeplassen har aldri sett mer virkelig ut, og med biler og kjøretøy fra Bruder kan du være sikker på at utstyret aldri svikter og at jobben blir gjort!

De mest ikoniske traktor-modellene fra John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas og mange flere laget av det tyske kvalitetsmerket BRUDER. Bruder lager virkelighetstro og detaljerte traktorer, tilhengere, ploger, harver, skurtresker,traktorer med tilhengere og mye mer. Skogsarbeideren må holde orden og ha kontroll på alt utstyret når man skal ta fatt på dagens arbeidsoppgaver. Det må holdes orden i skogen, det må hugges og trimmes, og alt må gjøres på en sikker måten. Med skogsmaskiner, tømmerbiler og arbeidsbiler fra Bruder kan små skogsarbeidere starte på dagens eventyr, og være sikre på at utstyret aldri svikter.

Alle kjøretøy fra Bruder er miniatyrer av virkelige, store anleggsmaskiner som gjør rolleleken mer realistisk. Bruder produserer biler og kjøretøy som varer i generasjoner. De er en av verdens fremste produsenter av lekebiler og kjøretøy, og deres filosofi er at lek er en fin måte for barn å lære, vokse og oppleve verden rundt dem.

Made in Germany. I nesten ett hundre år har Bruder produsert biler og kjøretøy av høy kvalitet - med utgangspunkt, detaljer og design fra de ekte, store kjøretøyene. Hos Bruder finner du traktorer, lastebiler, gravemaskiner, kranbiler, søppelbiler, alle med utgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, kjøretøyene som får jobben gjort. Bruder biler, kjøretøy, anleggsmaskiner, traktorer og utrykningskjøretøy er robuste, de tåler en trøkk, og kan brukes både innendørs og utendørs.

Når kvalitet og sikkerhet er viktigst, da velger du Bruder til dine barn.

Vår lavpris: 1 094,-
Utsolgt
SKU
3241

Bli med i brannvesenet og lev ut rollen som brannmann med denne brannbilen fra Bruder. Scania R-Series brannbilen har en dreibar stige med redningskurv som kan flyttes ut ved hjelp av et håndhjul og justeres i høyden, og en vannslange med et fullt fungerende munnstykke. Vannslangen kan rulles sammen eller festes til kurven. Brannbilen har dører som kan åpnes, speil som kan slås inn, en innebygd vanntank som det er lett å fylle, fire støttebein som kan trekkes ut og et stort oppbevaringsrom til verktøy. Førerhuset har to seter, og det er et ekstra sete for en Bruder-figur på stigen. Brannbilen har lys- og lydfunksjoner som for eksempel horn, motorlyd, blålys og sirene.

 • Dører som kan åpnes og speil som kan foldes
 • Dreibar stige med redningskurv
 • Fullt fungerende vannslange
 • Støtteben
 • Lys- og lydfunksjoner 

Inneholder:

 • Bruder Scania R-Series brannbil

Detaljer:

 • Størrelse: ca. 59 x 20 x 26,5 cm
 • Skala: 1:16
 • Batteribehov: 2 x AAA (inkludert)
 • Materiale: plast (ABS)
 • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell03590
EAN4001702035907
MerkeBruder
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.