Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bruder Snøfreser til traktor - 02349

Bruder biler og kjøretøy

Made in Germany. I nesten ett hundre år har Bruder produsert biler og kjøretøy av høy kvalitet - med utgangspunkt, detaljer og design fra de ekte, store kjøretøyene. Hos Bruder finner du traktorer, lastebiler, gravemaskiner, kranbiler, søppelbiler, alle med utgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, kjøretøyene som får jobben gjort. Bruder biler, kjøretøy, anleggsmaskiner, traktorer og utrykningskjøretøy er robuste, de tåler en trøkk, og kan brukes både innendørs og utendørs.

Når kvalitet og sikkerhet er viktigst, da velger du Bruder til dine barn.

Vår lavpris: 236,-
På lager
SKU
18294
   

I vintre med mye snø er enhver brøytetjeneste avhengig av effektivt utstyr. Snøfreseren fra Bruder er akkurat som den virkelige varianten og har en drevet, bevegelig fresetrommel som kan kombineres med ulike traktorer fra Bruder seriene; 2000, 3000 og 4000. Med Bruder snøfreser kan barna gjenskape realistiske snøryddingsprosjekter. 

  • Freseren roterer ved hjelp av et friksjonshjul
  • Utkasteren kan dreies 360 grader
  • Justerbar høyde, og kan låses i riktig posisjon
  • Snøfreseren passer de fleste Bruder traktorer og lastebiler

Inneholder:

  • Bruder Snøfreser til traktor

Detaljer:

  • Skala 1:16
  • Mål: 14,5x18x21 cm
  • Alder: 4+

Superflotte kjøretøy og tilbehør fra kvalitetsleverandøren Bruder. Hvert leke er utformet med flotte detaljer og har virkelighetstro design. En flott gave til et hvert barn som liker kjøretøy i denne sjangeren.

Produktdetaljer
Modell02349
EAN4001702023492
MerkeBruder
Alder3-8
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.