Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bruder Mercedes-Benz Unimog vinter-servicebil med snøplog - 02572

Bruder biler og kjøretøy

Made in Germany. I nesten ett hundre år har Bruder produsert biler og kjøretøy av høy kvalitet - med utgangspunkt, detaljer og design fra de ekte, store kjøretøyene. Hos Bruder finner du traktorer, lastebiler, gravemaskiner, kranbiler, søppelbiler, alle med utgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, kjøretøyene som får jobben gjort. Bruder biler, kjøretøy, anleggsmaskiner, traktorer og utrykningskjøretøy er robuste, de tåler en trøkk, og kan brukes både innendørs og utendørs.

Når kvalitet og sikkerhet er viktigst, da velger du Bruder til dine barn.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 417,-
På lager
SKU
10648
   

Rydd veien for is og snø, og denne Mercedes-Benz servicebilen fra Bruder kommer med plogblad som kan heves, senkes og vinkles for å sende snøen ut til den ene eller den andre siden. Beholderen bak kan åpnes og fylles med sand, for så å drysses ut bak bilen. Den åpnes og lukkes ved å justere sidebryteren. Bilen har solide dekk for godt feste på vinterføre. 

  • Plogen kan heves, senkes og vinkles
  • Beholderen kan fylles med sand for å strø veien
  • Fullt funksjonell og bevegelig

Inneholder:

  • Bruder Mercedes-Benz servicebil
  • Plog

Detaljer:

  • Størrelse: 47 x 16 x 95 cm
  • Skala: 1:16
  • Anbefalt alder: 4+

Tøffe leker i solid plast fra den tyske kvalitetsleverandøren Bruder. Kjøretøyene og tilbehøret har unike detaljer og virkelighetstro design.

Produktdetaljer
Modell02572
EAN4001702025724
MerkeBruder
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8

October Madness med elleville pristilbud!

October Madness med ellville pristilbud!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.