Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bruder løypemaskin 55 cm - 02545

Bruder biler og kjøretøy

Made in Germany. I nesten ett hundre år har Bruder produsert biler og kjøretøy av høy kvalitet - med utgangspunkt, detaljer og design fra de ekte, store kjøretøyene. Hos Bruder finner du traktorer, lastebiler, gravemaskiner, kranbiler, søppelbiler, alle med utgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, kjøretøyene som får jobben gjort. Bruder biler, kjøretøy, anleggsmaskiner, traktorer og utrykningskjøretøy er robuste, de tåler en trøkk, og kan brukes både innendørs og utendørs.

Når kvalitet og sikkerhet er viktigst, da velger du Bruder til dine barn.

Vår lavpris: 847,-
Få igjen på lager
SKU
09195-54
   

Her får du en vanvittig løypemaskin på belter i skalaen 1:16. Maskinen er akkurat som de ekte løypemaskinene som kjører ski-spor på vinteren. Maskinens førerhus kan åpnes, snøskraperne bak kan løftes og senkes, plogbladene kan løftes og svinges med utvendige kniver som kan justeres. Maskinen kjører på belter.

Med sine 530 Hk dominerer Leitwolf som den desidert beste løypemaskinen på markedet. Den sekssylindrede dieselmotoren genererer et dreiemoment på 2,46 Nm og er pålitelig i enhver situasjon på snødekte fjelltopper. Det imponerende kjøretøyet er nå lagt til den omfattende Bruder-serien i skalaen 1:16. Dette er virkelig «just like the real thing».

Detaljer: 

  • Skala: 1:16
  • Alder: fra 4 år
  • Mål: 55 x 20,3 x 37,5 cm

I nesten 100 år har Bruder produsert biler og kjøretøy av høy kvalitet - med utgangspunkt, detaljer og design fra de ekte, store kjøretøyene. Hos Bruder finner du traktorer, lastebiler, gravemaskiner, kranbiler, søppelbiler, alle med utgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere.

Hos Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, som kan brukes både innendørs og utendørs.

Produktdetaljer
Modell02545
EAN4001702025458
MerkeBruder
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.