Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BS bordtennisnett - kan festes til de fleste bordflater

Kreativ, lærerik og aktiv lek, inne og ute med Buitenspeel

Lek er så viktig, og leker som holder barna i aktivitet, tar dem med ut og som underholder, er ekstra viktig i en tid som preges av tekniske gadgets og stillesittende lek. Lekene fra Buitenspeel er alt annet enn vanlige, her finner du unike, originale leker med det lille ekstra, og med fokus på kreativ, lærerik og aktiv lek. Eskene fra BS - Buitenspeel er tydelig merket med alder, materialbruk, sesong og om fokus for leken ligger på aktivitet, læring eller kreativitet.

Vår lavpris: 164,-
På lager
SKU
01226-22
   

Med dette bordtennisnettet fra Buitenspeel kan du gjøre nesten enhver overflate om til et bordtennisbord. Det er bare å klikke på plass beinene til valgt plate og sette i gang å spille. Det eneste du trenger er racket og ball. Spill mot venner og familie, eller rett mot en vegg og spill mot seg selv.

Inneholder:

  • 1 BS bordtennisnett

Detaljer:

  • Mål sammenbrettet: 20 x 15 x 5,5 cm
  • Maks bordbredde: 170 cm
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
ModellGA386
EAN8717775443865
MerkeBS - Buitenspeel
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.