Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BS Fallskjerm med 12 håndtak - med 24 plastkuler inkludert

-30%

Kreativ, lærerik og aktiv lek, inne og ute med Buitenspeel

Lek er så viktig, og leker som holder barna i aktivitet, tar dem med ut og som underholder, er ekstra viktig i en tid som preges av tekniske gadgets og stillesittende lek. Lekene fra Buitenspeel er alt annet enn vanlige, her finner du unike, originale leker med det lille ekstra, og med fokus på kreativ, lærerik og aktiv lek. Eskene fra BS - Buitenspeel er tydelig merket med alder, materialbruk, sesong og om fokus for leken ligger på aktivitet, læring eller kreativitet.

30%
Kampanjepris 200,20 286,- Du sparer: 86,-
På lager
SKU
02216-56
   

I denne engasjerende leken fra Buitenspeel er det viktig at dere samarbeider godt. Slipp de spretne plastballene på den fargerike fallskjermen, løft og senk fallskjermen og sørg for at ballene ikke faller ut. Et morsomt og lærerikt spill som vil sørge for gledelig latter hos barn. Passer perfekt for barneselskap. Fallskjermen har 12 håndtak.

Inneholder:

  • Fallskjerm
  • 24 kuler

Detaljer:

  • Mål: Diameter: 3 m
  • Mål eske: 30 x 22 x 16 cm (LxHxB)
  • Materiale: Polyester, Plast
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellGA133
EAN8717775441335
MerkeBS - Buitenspeel
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.