Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BS Kendama - japansk ferdighetsleke i tre

Kreativ, lærerik og aktiv lek, inne og ute med Buitenspeel

Lek er så viktig, og leker som holder barna i aktivitet, tar dem med ut og som underholder, er ekstra viktig i en tid som preges av tekniske gadgets og stillesittende lek. Lekene fra Buitenspeel er alt annet enn vanlige, her finner du unike, originale leker med det lille ekstra, og med fokus på kreativ, lærerik og aktiv lek. Eskene fra BS - Buitenspeel er tydelig merket med alder, materialbruk, sesong og om fokus for leken ligger på aktivitet, læring eller kreativitet.

Vår lavpris: 146,-
På lager
SKU
02216-71
   

Øv på kule triks ved å kaste og ta imot ballen på forskjellige måter med dette Kendama-settet fra Buitenspeel. Det hammerformede håndtaket er i tre, med en kule festet til seg. Kendama er en tradisjonell ferdighetsleke fra Japan. Du kan holde Kendama-håndtaket på forskjellige måter og kan gjøre uendelige triks og kombinasjoner.

Inneholder:

  • 1 BS Kendama

Detaljer:

  • Mål produkt: 7 x 18 cm (LxB)
  • Mål eske: 18,5 x 10 x 5,7 cm (LxHxB)
  • Materiale: Tre, gummi
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
ModellGA299
EAN8717775442998
MerkeBS - Buitenspeel
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.