Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BS Boule i tre

-25%

Kreativ, lærerik og aktiv lek, inne og ute med Buitenspeel

Lek er så viktig, og leker som holder barna i aktivitet, tar dem med ut og som underholder, er ekstra viktig i en tid som preges av tekniske gadgets og stillesittende lek. Lekene fra Buitenspeel er alt annet enn vanlige, her finner du unike, originale leker med det lille ekstra, og med fokus på kreativ, lærerik og aktiv lek. Eskene fra BS - Buitenspeel er tydelig merket med alder, materialbruk, sesong og om fokus for leken ligger på aktivitet, læring eller kreativitet.

25%
Kampanjepris 182,25 243,- Du sparer: 61,-
På lager
SKU
02216-68
   

Dette Boule-settet i tre er av flott kvalitet. Kaste eller legg ut den lille kula, hvem klarer nå å kaste de større trekulene og lande nærmest den lille kulen? Dette spillet er perfekt for hageselskap og utelek, og kan spilles både på gress, sand eller grus. Øv inn koodinasjonen og ha det moro med et spill Boule i godt lag.

Innhold:

  • 6 baller
  • 1 målball

Detaljer:

  • Mål eske: 14 x 18,5 x 7 cm (LxHxB)
  • Materiale: Tre
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
ModellGA241
EAN8717775442417
MerkeBS - Buitenspeel
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.