Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Carrera Mario Kart Pull and Speed 3-Pack - Mario, Luigi og Yoshi

Carrera RC-leker - biler, bilbaner og kjøretøy

Bilbaner, biler og alt som kan knyttes til RC biler, fjernstyrte bilbaner, helikoptre, quadcopters - opplev spenning med ekte bilkjøring i ditt eget hjem. Carrera gir deg spennende lek, som krever ferdigheter som håndterer fart og raske avgjørelser. Bilene fra Carrera er underlagt de samme fysiske lovene som racerbiler og sportsbiler av full størrelse. Det er ingen øvre aldersgrense for lek med Carrera bilbaner og biler, Carrera har samlet mennesker på tvers av generasjoner i flere tiår.

Generasjoner med foreldre og barn elsker fortsatt konkurranse med høyt press og spennende kjøring. Utallige produktinnovasjoner og nyutvikling sikrer at hvert Carrera-løp blir en minneverdig anledning. 

Vår lavpris: 264,-
På lager
SKU
07206-198
   

Full fart med Mario Kart Pull and Speed trekkbiler. Den kraftfulle pull-back motoren gjør det meste mulig. Press forsiktig, dra tilbake og slipp. La moroa begynne. Disse Carrera-kjøretøyene er inspirert av racing-spillet Mario Kart 8, kommer i 1:43 skala og har fri-hjul i tillegg til pull-back action. Kjør om kapp med Mario, Luigi og Yoshi.

Inneholder:

  • 1 Mario Kart 8 Mario
  • 1 Mario Kart 8 Luigi
  • 1 Mario Kart 8 Yoshi

Detaljer:

  • Mål: 26 x 13 x 15 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell15813010
EAN9003150130109
MerkeCarrera
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.