Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Clementoni Action and Reaction - påbyggingssett til kulebane - heissystem

Clementoni - kreative leker til barn

Lek skal være gøy, og blant produktene fra Clementoni finner du leker som oppmuntrer til kreativitet, lidenskap, og øye for detaljer. Hobbysett, vitenskapssett,kreative sett, puslespill, spill, leker som barna lærer fra, babyleker med lyder og lys, er bare noen av de områdene det store utvalget fra Clementoni omfavner. Leker fra Clementoni skal utfordre barnet og lære dem noe nytt, mens de vokser!

Vår lavpris: 127,-
På lager
SKU
05217-3
   

Med dette kule heissystemet kan du bygge på din Action and Reaction kulebane fra Clementoni, og gjøre kretsløpene uendelige! Med denne manuelle heisen vil ballene rulle av gårde. Koble det morsomme påbyggingssettet på banen din, og trykk på spaken for å sende ballene oppover.

Settet er både morsomt og lærerikt, og gir barn praktisk erfaring og kunnskap om hvordan spakmekanismer og tyngdekraften virker. Settet inneholder 24 deler som du kan bygge sammen ved hjelp av brukermanualen. Heisen kan bygges i tre ulike høyder, så mulighetene er mange!

Inneholder:

  • 24 komponenter

Detaljer:

  • Kompatibel med andre Action and Reaction byggesett
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell19216
EAN8005125192168
MerkeClementoni
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.