Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Clementoni Baby interaktiv bondegård med musikk og dyrelyder - 12 karakterer - fra 18 mnd

Clementoni - kreative leker til barn

Lek skal være gøy, og blant produktene fra Clementoni finner du leker som oppmuntrer til kreativitet, lidenskap, og øye for detaljer. Hobbysett, vitenskapssett,kreative sett, puslespill, spill, leker som barna lærer fra, babyleker med lyder og lys, er bare noen av de områdene det store utvalget fra Clementoni omfavner. Leker fra Clementoni skal utfordre barnet og lære dem noe nytt, mens de vokser!

Vår lavpris: 297,-
På lager
SKU
06226-95
   

På den magiske gården fra Clementoni Baby presenterer hvert dyr seg selv. Dette lekesettet har dyrelyder og barnerim - og sørger for å vekke små barns nysgjerrighet og gjøre dem kjent med flere dyr fra gården. Den hardarbeidende bien fungerer som en guide til gårdens 4 områder. Her får småbarn utvikle sine manuelle og motoriske ferdigheter og fantasi samtidig som de introduseres til ord og dyrelyder fra de 12 karakterene.

Inneholder:

  • Clementoni Baby bondegård
  • 12 karakterer

Detaljer:

  • Språk: engelsk
  • Alder: fra 18 mnd
Produktdetaljer
Modell17723
EAN8005125177233
MerkeClementoni
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.