Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Clementoni Crazy Chic - Hairstyle Lab - style håret med hårkritt og glitter

Clementoni - kreative leker til barn

Lek skal være gøy, og blant produktene fra Clementoni finner du leker som oppmuntrer til kreativitet, lidenskap, og øye for detaljer. Hobbysett, vitenskapssett,kreative sett, puslespill, spill, leker som barna lærer fra, babyleker med lyder og lys, er bare noen av de områdene det store utvalget fra Clementoni omfavner. Leker fra Clementoni skal utfordre barnet og lære dem noe nytt, mens de vokser!

Vår lavpris: 346,-
På lager
SKU
09195-87
   

Clementoni Crazy Chic - Hairstyle Lab vil gi deg trendy hår med kule farger. Skjønnhetssalongen har et stort speil, en hårfargepalett med kritt og en kul glittergele til håret. Det følger også med spenner og tilbehør så du kan style ditt hår i uendelige frisyrer og stiler.

Bruk pinnene på skjønnhetssalongen til å lage dine egne sløyfes og spenner. Plasser en av fargepalettene i rettetangen og dra gjennom håret. Så morsomt. Du kan stripe håret uten at det er permanent! Last ned appen Cracy Chic (gratis) å få morsomme og stilfulle tips og triks til din hårstyling.

Innhold:

  • Clementoni Crazy Chic Hairtyle lab
  • Rettetang til hårfarge
  • Hårfargepaletter
  • Glitter
  • Spenner
  • Og mye mer

Detaljer:

  • Alder: fra 6 år

Merk: fargen i hårpalettene går av i vask.

Produktdetaljer
Modell78420
EAN8005125784202
MerkeClementoni
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.