Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Clementoni enhjørning aktivitetsleke - interaktiv bamse med lys og lyd - norsk versjon

Clementoni - kreative leker til barn

Lek skal være gøy, og blant produktene fra Clementoni finner du leker som oppmuntrer til kreativitet, lidenskap, og øye for detaljer. Hobbysett, vitenskapssett,kreative sett, puslespill, spill, leker som barna lærer fra, babyleker med lyder og lys, er bare noen av de områdene det store utvalget fra Clementoni omfavner. Leker fra Clementoni skal utfordre barnet og lære dem noe nytt, mens de vokser!

Vår lavpris: 297,-
På lager
SKU
09182-221
   

Clementoni interaktiv enhjørning er en myk og kosete bamse som kombinerer læring med morsom lek. 

Denne interaktiv og myke enhjørningen fra Clementoni underholder barnet med lyder og lyseffekter. Bamsen vil hjelpe dem til å oppdage de første bokstavene, tallene, former og farger på en enkel og engasjerende måte. Bamsen har lyseffekter hvor hornet og kinnene lyser.  Denne myke plysj-enhjørningen stimulerer barnets sanser, og utvikler språkkunnskapene. 

Inneholder: 

  • Clementoni interaktiv enhjørning-bamse

Detaljer:

  • Mål: 32 x 26 x 18 cm
  • Batteribehov: 2 x AAA-batterier (inkludert)
  • Alder: fra 6 mnd

Produktdetaljer
Modell78523
EAN8005125785230
MerkeClementoni
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.