Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Fisher Price Laugh and Learn smart hundevalp - interaktiv bamse som lærer deg mye - 75+ sanger og fraser - norsk

Fisher-Price babyleker, laugh and learn og interaktive bamser.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Newborn-lekene fra Fisher-Price treffer barnet på deres nivå, og ved hjelp av leker med rolig musikk, bilder som beveger seg, babygym tilpasset nyfødte og enkle leker som reagerer på barnet bevegelse, stimuleres barnets ferdigheter. Fisher-Price Newborn babyleker passer for barn fra nyfødt til de er ca 3 mnd.

Fisher-Price Infant er leker spesielt utviklet og tilpasset den enorme utviklingen barnet går gjennom fra det er ca 3 mnd og til det fyller 1 år. Lekene fra Fisher-Price ivaretar barnets utvikling trinn for trinn med aktivitetsleker, babygym, puttebokser, sorteringsleker og trekkeleker. Fisher-Price Laugh and learn som gir barnet ditt muligheten til å lære gjennom glede ved lek med en hel samling av læringsleker.

Fisher-Price Toddler er lekene for små barn fra 12 mnd til barnet er ca 3 år. Småbarnslekene fra Fisher-Price lar deg oppleve og skape et miljø for læring og utvikling for barnet, samtidig som dere kan tilbringe verdifull tid sammen. Fisher-Price deler-småbarns-lekene i tre aldersgrupper.

Medlemspris 236,25 25%
Vår lavpris: 315,-
På lager
SKU
09182-130
   

Si hei til barnets første bestevenn Laugh and Learn smart hundevalp fra Fisher-Price som snakker norsk! Valpen er myk og god å kose med, og han sørger for masse læringsmoro. Smart Stages Puppy-bamsen er en venn som koser, lyser og lærer deg masse, blant annet om farger, kroppdeler, alfabetet, tall, rutiner, og ikke minst dine første ord. Valpen kan lære barnet mer enn 100 enkle ord!

Hundevalpen responderer på barnets berøring med morsomme syng-med-sanger og uttrykk som introduserer barnet for mer enn 100 første ord og over 75 sanger, lyder og uttrykk! Og fordi alle barn utvikler seg i sitt eget tempo, har valpen Smart Stages™-teknologi som lar deg velge det trinnet som passer best for ditt barn. I hvert av de tre lekenivåene er det forskjellige sanger, uttrykk og lyder. Valpens lysende, flerfargede hjerte blinker i takt med musikken.

Nivå 1

  • Utforsk – Barnet kan trykke på hendene, foten, hjertet, nesen og øret til valpen for å høre første ord, farger, alfabetet, kroppsdeler og mer til.

Nivå 2

  • Oppmuntre – På dette nivået blir barnet belønnet med morsomme uttrykk når det oppmuntres til å telle med, finne farger og gjenkjenne kroppsdeler.

Nivå 3

  • Late som – Valpen er klar for liksom-lek med morsomme syng-med-sanger og uttrykk som oppmuntrer små barn til morsom fantasilek, samtidig som de utvider ordforrådet.

Inneholder:

  • Fisher Price Smart Stages Puppy - interaktiv hundebamse

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 x AA (test-batteri inkludert)
  • Alder: fra 6 - 36 mnd.
Produktdetaljer
ModellFPM63
EAN887961612257
MerkeFisher Price
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.