Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Clementoni Pull-Back Politibil - lekebil med lys og motorlyd

Clementoni eksperimentsett, babyleker, kulebaner og sminke

Lek skal være gøy, og blant produktene fra Clementoni finner du leker som oppmuntrer til kreativitet, lidenskap, og øye for detaljer. Hobbysett, vitenskapssett, kreative sett, puslespill, spill, leker som barna lærer fra, babyleker med lyder og lys, er bare noen av de områdene det store utvalget fra Clementoni omfavner. Leker fra Clementoni skal utfordre barnet og lære dem noe nytt, mens de vokser!

Vår lavpris: 143,-
På lager
SKU
08233-47
   

Lekebilen fra Clementoni forestiller en politibil og kommer med blinkende sirener og realistisk lyd for en morsom lekestund for barn fra 1 år og oppover. Politibilen har pull-back funksjon som gjør at den flyr over gulvet på egenhånd når barnet drar bilen bakover på gulvet, for så slippe. Denne lekebilen passer utmerket for barn fra 1 til rundt 4 år. 

Inneholder:

  • Clementoni Politibil

Detaljer:

  • Batteribehov: 1 x LR44-batteri (inkludert)
  • Alder: fra 1 år
Produktdetaljer
Modell17179
MerkeClementoni
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.