Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Dantoy bøtte klar plast med farget hank - assortert - 14 cm

Dantoy - fargerike og trygge leker i plast

Dantoy har i over 50 år designet og produsert innovative, fargerike og trygge leker i plast. Plastlekene fra Dantoy er av svært solid kvalitet noe som gjør dem til et godt valg også for barnehager, skoler, og andre institusjoner. Dantoy plastleker er i tillegg svanemerket. Fra Dantoy finner du leker i plast til sandkassen, strandleker, kjøkkenleketøy, biler og kjøretøy i plast, barnehagesett, og utendørsleker som vipper, akebrett, trillebår, og mye mer.

Dantoy har også Dantoy BIOplastic en serie av bioplastprodukter som gjør deres allerede store utvalg av miljøvennlige plastleker enda større. Dantoy har gjennom sin "I'm Green" bioplast-serie skapt nye økologiske leker i friske og behagelige farger som er skånsomme overfor natur og miljø.

Vår lavpris: 64,-
På lager
SKU
3805
   

Bøtten fra Dantoy passer like fint i sandkassen som på stranden, og passer ypperlig som krabbebøtte. Da kan du studere krabbene, fiskene og rekene gjennom den klare bøtten. Studer sjølivet i bøtten, eller bruk bøtten til å lage et supert sandslott. Passer like godt til sandstranden som i sandkassen. Hvilken farge du får på hanken blir en morsom overraskelse.

Inneholder:

  • 1 klar bøtte med farget hank - tilfeldig plukket

Detaljer:

  • Selges enkeltvis
  • Mål: 14cm høy
  • Svanemerket
  • Kan vaskes i oppvaskmaskin
  • Alder: fra 2 år

Alle Dantoy produkter er Svanemerket, og det betyr at lekene er fri for ftalater, parfyme, BPA eller hormonforstyrrende stoffer. Svanemerket stiller også høye krav til sikkerhet, kvalitet og levetid. Dantoy har i over 50 år designet og produsert innovative, fargerike og trygge leker i solid plast fra sin fabrikk i Danmark. Alle produkter er godkjent for kontakt med matvarer, og tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.

Merk: Bøttene blir plukket tilfeldig og basert på tilgjengelig sortiment. Kjøpes det flere vil det bli plukket ulike farger så langt lageret rekker.

Produktdetaljer
Modell1314
EAN5701217013146
MerkeDantoy
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.