Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Dantoy kraftig plastspade til sandkassen - blå - 58 cm

Dantoy - fargerike og trygge leker i plast

Dantoy har i over 50 år designet og produsert innovative, fargerike og trygge leker i plast. Plastlekene fra Dantoy er av svært solid kvalitet noe som gjør dem til et godt valg også for barnehager, skoler, og andre institusjoner. Dantoy plastleker er i tillegg svanemerket. Fra Dantoy finner du leker i plast til sandkassen, strandleker, kjøkkenleketøy, biler og kjøretøy i plast, barnehagesett, og utendørsleker som vipper, akebrett, trillebår, og mye mer.

Dantoy har også Dantoy BIOplastic en serie av bioplastprodukter som gjør deres allerede store utvalg av miljøvennlige plastleker enda større. Dantoy har gjennom sin "I'm Green" bioplast-serie skapt nye økologiske leker i friske og behagelige farger som er skånsomme overfor natur og miljø.

Vår lavpris: 112,-
På lager
SKU
8935
   

En enkel og solid blå spade på ca. 58 cm i solid plast fra Dantoy. Skaftet er gult og behagelig å holde i, og passer utmerket til små barnehender. Man trenger alltid en spade til lek i sanden, enten det er i sandkassen eller på en sandstrand. Dette er en stor og solid spade som er praktisk når det skal graves store sandmengder. Sandspaden er svanemerket, og derfor et trygt og godt valg til sandkasseleken.

Inneholder:

  • 1 Dantoy stor og blå spade

Detaljer:

  • Mål: ca. 58 cm
  • Farge: blå
  • Svanemerket
  • Kan vaskes i oppvaskmaskin
  • Alder: fra 2 år

Alle Dantoy produkter er Svanemerket, og det betyr at lekene er fri for ftalater, parfyme, BPA eller hormonforstyrrende stoffer. Svanemerket stiller også høye krav til sikkerhet, kvalitet og levetid. Dantoy har i over 50 år designet og produsert innovative, fargerike og trygge leker i solid plast fra sin fabrikk i Danmark. Alle produkter er godkjent for kontakt med matvarer, og tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.

Produktdetaljer
Modell1152/Blå
EAN5701217011524
MerkeDantoy
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.