Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Dantoy sandmølle - trakt med lukkemekanisme - 30 cm

Dantoy - fargerike og trygge leker i plast

Dantoy har i over 50 år designet og produsert innovative, fargerike og trygge leker i plast. Plastlekene fra Dantoy er av svært solid kvalitet noe som gjør dem til et godt valg også for barnehager, skoler, og andre institusjoner. Dantoy plastleker er i tillegg svanemerket. Fra Dantoy finner du leker i plast til sandkassen, strandleker, kjøkkenleketøy, biler og kjøretøy i plast, barnehagesett, og utendørsleker som vipper, akebrett, trillebår, og mye mer.

Dantoy har også Dantoy BIOplastic en serie av bioplastprodukter som gjør deres allerede store utvalg av miljøvennlige plastleker enda større. Dantoy har gjennom sin "I'm Green" bioplast-serie skapt nye økologiske leker i friske og behagelige farger som er skånsomme overfor natur og miljø.

Vår lavpris: 123,-
På lager
SKU
3815
   

Du kan ha mye moro i sandkassen med denne sandmøllen i klassiske Dantoy farger. Send sanden gjennom trakten ved å justere på lukkemekanismen, og se møllehjulet snurre rundt og dumpe sanden under seg. Man kan ha mye moro med sandmøllen alene, men man kan også supplementere leken med andre Dantoy leker, som for eksempel en lastebil som kan transportere bort sanden som renner gjennom møllen. I stedet for sand kan du også ha vann i trakten for å se møllehjulet snurre. 

Inneholder:

  • Sandmølle

Detaljer:

  • Mål: ca. 30 cm høyt
  • Svanemerket
  • Kan vaskes i oppvaskmaskin
  • Alder: fra 2 år

Alle Dantoy produkter er Svanemerket, og det betyr at lekene er fri for ftalater, parfyme, BPA eller hormonforstyrrende stoffer. Svanemerket stiller også høye krav til sikkerhet, kvalitet og levetid. Dantoy har i over 50 år designet og produsert innovative, fargerike og trygge leker i solid plast fra sin fabrikk i Danmark. Alle produkter er godkjent for kontakt med matvarer, og tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.

Produktdetaljer
Modell1630
EAN5701217016307
MerkeDantoy
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.