Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Dantoy lastebil - 20 cm

Dantoy - fargerike og trygge leker i plast

Dantoy har i over 50 år designet og produsert innovative, fargerike og trygge leker i plast. Plastlekene fra Dantoy er av svært solid kvalitet noe som gjør dem til et godt valg også for barnehager, skoler, og andre institusjoner. Dantoy plastleker er i tillegg svanemerket. Fra Dantoy finner du leker i plast til sandkassen, strandleker, kjøkkenleketøy, biler og kjøretøy i plast, barnehagesett, og utendørsleker som vipper, akebrett, trillebår, og mye mer.

Vår lavpris: 68,-
På lager
SKU
3853
   

Denne 20 cm lange lastebilen fra Dantoy er laget i solid, resirkulert plast, og passer perfekt for lek i sandkassen. En klassisk lastebil som kan brukes til morsom lek både inne og ute. Den er perfekt til kreativ lek i sandkassen. La sandkassen være din egen anleggsplass, og bruk lastebilen frakte materialer og hjelpe til på byggeplassen din. Lasteplanet er stort og kan frakte både sand, vann og andre materialer. Bilen er ca. 20 cm stor, og oppmuntrer til kreativ lek.

Inneholder:

  • Dantoy lastebil

Detaljer:

  • Mål: 20 cm
  • Kan vaskes i oppvaskmaskin
  • Svanemerket
  • Alder: fra 2 år

Alle Dantoy produkter er Svanemerket, og det betyr at lekene er fri for ftalater, parfyme, BPA eller hormonforstyrrende stoffer. Svanemerket stiller også høye krav til sikkerhet, kvalitet og levetid. Dantoy har i over 50 år designet og produsert innovative, fargerike og trygge leker i solid plast fra sin fabrikk i Danmark. Alle produkter er godkjent for kontakt med matvarer, og tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.

Produktdetaljer
Modell2215
EAN5701217022155
MerkeDantoy
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.