Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Dantoy TINY BIO stableklosser - laget i svanemerket bioplast - fra 6 mnd.

Dantoy - fargerike og trygge leker i plast

Dantoy har i over 50 år designet og produsert innovative, fargerike og trygge leker i plast. Plastlekene fra Dantoy er av svært solid kvalitet noe som gjør dem til et godt valg også for barnehager, skoler, og andre institusjoner. Dantoy plastleker er i tillegg svanemerket. Fra Dantoy finner du leker i plast til sandkassen, strandleker, kjøkkenleketøy, biler og kjøretøy i plast, barnehagesett, og utendørsleker som vipper, akebrett, trillebår, og mye mer.

Vår lavpris: 135,-
På lager
SKU
03205-63
   

Stableklossene fra Dantoy er multifunksjonelle og bra for barnets motoriske ferdigheter og lek, både innendørs og utendørs. De små stableklossene kan stables - og veltes - til glede for ethvert barn. De kan brukes som former i kakebaking eller til plastelina. De små hullene i koppene gjør dem også egnet til å leke med i badekaret eller sandkassen.

TINY BIO stableklosser er danskprodusert og laget av bioplast, som er et bærekraftig råstoff laget av 90% sukkerrør, og er dermed godkjent for å bære Svanemerket. Stableklossene består av 7 deler, alle i dempede farger, og de tåler maskinvask.

Innhold:

  • 7 x stableklosser i ulike størrelser

Detaljer:

  • Kan vaskes i maskin
  • Alder: fra 6 mnd.

Ferdigheter:

  • Balanse
  • Finmotoriske ferdigheter
  • Hånd-øye koordinasjon
Produktdetaljer
Modell6030
EAN5701217060300
MerkeDantoy
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.