Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Dickie Toys biltransportør - 3 bilder inkludert - blå

-30%

Dickie Toys biler, utrykningskjøretøy og anleggsmaskiner

De enkle, morsomme modellene for de minste, de små kopiene av anleggsmaskiner og utrykningskjøretøy som oppmuntrer til rollelek for de litt større barna, og de mer kompliserte kjøretøyene med flere deler og funksjoner for de eldste. Enten man er på jakt etter en enkel bil, en mekanisk modell eller mer tekniske kjøretøy, Dickie Toys har lang erfaring med å inspirere barn til lek med biler og kjøretøy. Dickie Toys har et omfattende utvalg, med alle slags temaer å velge blant, som vokser med barnet gjennom deres ulike stadier av utvikling.

Kampanjepris 94,- Vår lavpris: 134,-
30%
Du sparer: 40,-
På lager
SKU
09182-185
   

Denne blå biltransportøren fra Dickie Toys har plass til 3 lekebiler, som også følger med i dette settet. Med bevegelige deler gjøres leken enda mer realistisk. Kjør de små bilene opp på lastebilen og frakt de videre til neste sted, enten det er til en garasje eller et billøp - det bestemmer du selv!

Inneholder:

  • Dickie Toys biltransportør
  • 3 lekebiler

Detaljer:

  • Mål: ca. 15 x 34 x 5 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell203745008
EAN4006333050862
MerkeDickie Toys
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.