Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Dickie Toys Construction Playset - anleggsplass med maskiner og heisekran - lys og lyd

Dickie Toys lekebiler, RC biler, utrykningskjøretøy og anleggsmaskiner

De enkle, morsomme modellene for de minste, de små kopiene av anleggsmaskiner og utrykningskjøretøy som oppmuntrer til rollelek for de litt større barna, og de mer kompliserte kjøretøyene med flere deler og funksjoner for de eldste. Enten man er på jakt etter en enkel bil, en mekanisk modell eller mer tekniske kjøretøy, Dickie Toys har lang erfaring med å inspirere barn til lek med biler og kjøretøy. Dickie Toys har et omfattende utvalg, med alle slags temaer å velge blant, som vokser med barnet gjennom deres ulike stadier av utvikling.

Vår lavpris: 580,-
Få igjen på lager
SKU
09195-50
   

På denne byggeplassen er det alltid noe som skjer! For en liten anleggsarbeider vil dette lekesettet fra Dickie Toys gi uendelige muligheter og nye oppdagelser. Sving sementkula med heisekranen for å knuse et gammelt bygg, last kull og pukk på bulldoseren. Send sand gjennom solleverket og kjør anleggsmaskinene ned den morsomme rampen til bakkenivå.

Er det kanskje et nytt kjøpesenter som skal bygges? Uansett er jobben stor og det er behov for en ny byggeleder og anleggsansvarlig. Kan du ta jobben? I dette morsomme lekesettet får du heisekran, solleverk, bilrampe, heis, og mye mer i ett og samme byggverk. Det følger også med 4 anleggsmaskiner.

Kranen kan roteres 360 grader og den har lys og lyd. Ingen ting kan stå i veien nå. Lekesettet måler over 50 cm i høyden og det følger med et tøft underlag med anleggsmotiver, som skaper en troverdig og realistisk scene for ditt barn.

Inneholder:

  • Anleggsrampe 
  • 4 anleggsbiler 
  • Underlag med motiv 

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 x AA batterier (inkludert) 
  • Mål eske: L76 x B12,5 x H42 cm 
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell203729010
EAN4006333029530
MerkeDickie Toys
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.