Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Disney Cars 3 puslespill i tre - 25 brikker - McQueen og Storm

Disney Cars

I en verden fullstappet av biler, kjøretøy, kappkjøring, billøp og bilaction finner vi Lynet McQueen og vennene hans. Med utgangspunkt i det store Piston Cup-billøpet har filmene og karakterene underholdt barn (og voksne) i mer enn 10 år. Gjenskap scener og øyeblikk fra Disney Cars filmene med biler, lekesett, kjøretøy, figursett og mye mer, med Lightning McQueen, Cruz Ramirez, Smokey, Sterling, Mater, Jackson Storm, Rusty og Dusty, Luigi, Sally Carrera, Doc Hudson, Sheriff og alle de andre som du kjenner fra filmene og seriene Disney biler.

Vår lavpris: 105,-
På lager
SKU
11286
   

La de yngste pusle dette flotte trepuslespillet med Disney Cars 3 motiv! Puslespillet i tre fra Kärnan har et motiv av Lynet McQueen og Jackson Storm som barna kjenner fra den populære filmen Disney Biler 3. Puslespillet består av 25 biter, og kommer i en smart eske med hank.

Inneholder:

  • Disney Cars 3 trepuslespill

Detaljer:

  • Antall brikker: 25
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell522023
EAN7317445220232
MerkeDisney Cars
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.