Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Kaptein Sabeltann puslespill i tre - 9 brikker

Kaptein Sabeltann - lekene fra Dyreparkens sjørøverunivers

Dra ut på tokt med Kongen på havet og hans menn ombord på den Sorte Dame. Kaptein Sabeltann kjenner lukten av gull og er alltid klar for et nytt tokt sammen med sine trofaste pirater Langemann, Pinky, Pelle, Pysa, Benjamin, Skalken. La barna leve seg inn i Kaptein Sabeltanns verden, en verden av pirater, gull, skatter, sjørøvertokt og eventyr. Barna elsker Kaptein Sabeltann og hans menn.

Vår lavpris: 138,-
På lager
SKU
08192-113
   

Med dette puslespillet fra Kärnan med brikker i tre kan små barn sette sammen et motiv av kjente karakterer fra Kaptein Sabeltann. Trepuslespillets motiv er av Kaptein Sabeltann og hans menn, inkludert Pinky og Langemann. Puslespillet består av 9 brikker, og esken har hank slik at det er enkelt å ta med seg puslespillet på tur. Fin motorisk aktivitet til å roe ned.

Inneholder:

  • Kaptein Sabeltann puslespill

Detaljer:

  • Antall brikker: 9
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell520070
EAN7031655200708
MerkeKaptein Sabeltann
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.