Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Disney Cars Ultimate Launcher - 8-felts racersett med Lynet McQueen bil

Disney Cars

I en verden fullstappet av biler, kjøretøy, kappkjøring, billøp og bilaction finner vi Lynet McQueen og vennene hans. Med utgangspunkt i det store Piston Cup-billøpet har filmene og karakterene underholdt barn (og voksne) i mer enn 10 år. Gjenskap scener og øyeblikk fra Disney Cars filmene med biler, lekesett, kjøretøy, figursett og mye mer, med Lightning McQueen, Cruz Ramirez, Smokey, Sterling, Mater, Jackson Storm, Rusty og Dusty, Luigi, Sally Carrera, Doc Hudson, Sheriff og alle de andre som du kjenner fra filmene og seriene Disney biler.

Vår lavpris: 376,-
Utsolgt
SKU
05205-53

Denne Ultimate Launcher utskytningsrampen fra Disney Cars har 8 feltutløp og kommer med lukkemekanisme og håndtak for transport.

Åpne rampene og trykk på knappene for utskytning. Wow, se bilene suse av gårde i stor fart! Lekesettet er inspirert av Disney Cars universet og racerbilen Lynet McQueen følger med i settet. Nyt stor Disney Pixar Cars-konkurransespenning på dette enorme racingsettet. Plasser favoritt racerne dine sammen med Lynet i startposisjon (andre biler kjøpes separat) og sett dem i gang. Bruk rampen som fører opp til visningsdekket og still ut vinnerbilen. Dette er et morsomt lekesett som oppfordrer små racerkjørere til fantasifull lek og spennende eventyr. På slutten av racingdagen kan settet enkelt pakkes sammen og lukkes for enkel transport og oppbevaring.

Inneholder:

  • Utskytningsrampe med 8 felt og håndtak
  • Lynet McQueen bil

Detaljer:

  • Mål: 31 x 21 x 10 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 4 år

Merk: Det er kun Lynet McQueen som følger med i lekesettet, andre 1:55 skala biler selges separat.

Produktdetaljer
ModellFLK12
EAN887961560008
MerkeDisney Cars
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.