Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Disney Frozen malebok med klistremerker - Elsa, Anna og Olaf

Disney Frozen - Arendelles vintereventyr med Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein

Disney Frozen har vært en av Disneys største suksesser gjennom tidene. I kongeriket Arendelle møter du Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein, og de tar deg med på fantastiske og spennende eventyr blant magiske krefter, is og snø. Med Disney Frost dukker, figurer, lekesett, utkledning, skolesaker og kreative sett kan du drømme deg tilbake til fantastiske scener og øyeblikk fra filmen. Frost 2-filmen følger opp den enorme suksessen!

Vår lavpris: 92,-
På lager
SKU
03227-17
   

Bli med Elsa, Anna og Olaf på den utrolige reisen for å redde Arendell i denne flotte Disney Frozen 2 maleboken med klistremerker! Når den populære kongelige søsterduoen begir seg ut på ferden for å finne ut hvor Elsas magiske krefter kommer fra og for å redde riket fra undergang, støter de på mange eventyrlige steder og karakterer. Finn frem dine fineste farger og de vakre klistremerkene og vær med å fortell den magiske historien ved å sette farge på øyeblikkene.

Inneholder:

  • Disney Frozen 2 malebok

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell124195
EAN7031651241958
MerkeDisney Frozen
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.